Kā izgatavot papīra ieroci

Kā pagatavot papīra ieroci

Vai esat kādreiz domājis, kā izgatavot papīra ieroci? Ja tā, jūs nonācāt pareizajā vietā! Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā izveidot jautru un drošu papīra ieroci. Bet atcerieties, ka ir svarīgi izmantot savu papīra ieroci tikai spēlēm un nekad kādam sāpināt.

nepieciešamie materiāli

  • izturīgs papīrs
  • šķēres
  • līmlente

soli pa solim

1. solis: sagatavošana

Pirms sākat izgatavot papīra ieroci, pārliecinieties, vai jums ir visi nepieciešamie materiāli ar rokām. Izvēlieties izturīgu papīru, piemēram, kartonu vai kartonu, lai nodrošinātu, ka jūsu ierocis ir izturīgs.

2. solis: sagrieziet papīru

Ar šķērēm sagrieziet papīru taisnstūrī aptuveni 20 cm līdz 10 cm. Pārliecinieties, ka malas ir taisnas, lai atvieglotu salocīšanu.

3. solis: salieciet papīru

Salieciet papīra taisnstūri uz pusēm garuma virzienā, lai izveidotu centra liekšanu. Pēc tam atkal salieciet papīru uz pusēm, šoreiz līdz platumam. Tagad jums būs mazāks un biezāks taisnstūris.

4. solis: salieciet galus

Salieciet apmēram 2 cm no katra taisnstūra gala uz centru. Tas izveidos divas cilnes, kas tiks izmantotas ieroča turēšanai.

5. solis: Faise cilnes

Izmantojiet lenti, lai iepriekšējā solī noturētu salocītās cilnes. Pārliecinieties, ka cilnes ir labi fiksētas, lai nodrošinātu ieroča stabilitāti.

6. solis: pielāgojiet savu ieroci

Tagad, kad jums ir papīra ieroča pamata struktūra, ir pienācis laiks atlaist iztēli un pielāgot to. Izmantojiet krāsainas pildspalvas, uzlīmes vai jebkuru citu materiālu, kas jums ir rokā, lai jūsu pistole būtu unikāla un jautra.

Tagad, kad esat iemācījies izgatavot papīra ieroci, izklaidēties ar draugiem drošās un aizbildnēs. Vienmēr atcerieties nenorādīt pistoli cilvēkiem vai dzīvniekiem un nelietot savu papīra ieroci, lai nodarītu bojājumus.

Mēs ceram, ka jums patika šī apmācība. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Izklaidējieties un esiet radoši!