Kā pagatavot kartona plakni

Kā izveidot kartona plakni

Vai esat kādreiz domājis, kā izveidot kartona plakni? Tā ir jautra un radoša darbība, ko var veikt jebkura vecuma cilvēki. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai izveidotu savu kartona plakni.

nepieciešamie materiāli:

  • kartons
  • šķēres
  • Kola
  • PEN
  • Lineāls

soli pa solim:

1. Izvēlieties plaknes modeli

Ir vairāki kartona lidmašīnu modeļi, kurus varat izvēlēties. Daži ir vienkāršāki, bet citi ir sarežģītāki. Iesācējiem mēs iesakām sākt ar pamata modeli.

2. Uzzīmējiet modeli uz kartona

Izmantojot pildspalvu un lineālu, uzzīmējiet plaknes modeli uz kartona. Pārliecinieties, ka mērījumi ir pareizi, un zīmējumā ir visas plaknes daļas.

3. Izgrieziet kartonu

Ar šķērēm rūpīgi izgrieziet kartonu pēc zīmējuma līnijām. Esiet piesardzīgs, lai nesagrieztos ārpus līnijām un sabojātu savu plakni.

4. Salociet plaknes daļas

Izmantojot lineālu, salieciet norādītās plaknes daļas. Tas piešķirs jūsu kartona plakni.

stabilitāte un stabilitāte

5. Ielīmēt plaknes daļas

Ar līmi pielīmējiet kartona plaknes daļas. Pārliecinieties, ka puses ir labi fiksētas, lai neļautu lidmašīnai demontāžu lidojuma laikā.

6. Izrotāt plakni

Izmantojiet savu radošumu, lai izrotātu kartona plakni. Jūs varat to krāsot, pievienot uzlīmes vai pat uzzīmēt sīkāku informāciju spārniem un astei.

7. Pārbaudiet plakni

Tagad ir pienācis laiks pārbaudīt kartona plakni. Atrodiet plašu un bez šķēršļiem, turiet lidmašīnu caur centrālo daļu un vienmērīgi metiet to. Ievērojiet, kā tas lido, un vajadzības gadījumā veiciet pielāgojumus.

gatavs! Tagad jūs zināt, kā izveidot kartona plakni. Izklaidējieties, veidojot dažādus modeļus un izaicinot savus draugus kartona sacensību uzsākšanai. Tā ir jautra darbība, kas stimulē radošumu un motora koordināciju.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Labi jautri!