Kā padarīt calca bāru

Kā padarīt bikses bāru

Ja jums ir ļoti garas bikses un ir jāpielāgo garums, joslas padarīšana ir vienkāršs un praktisks risinājums. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai bikses būtu bāra mājās bez šuvēja. Pārbaudiet to!

nepieciešamie materiāli

  • Bikses
  • līnija
  • Adata
  • šķēres
  • tapas
  • Gludināšanas dzelzs

soli pa solim

1. Izmēģiniet bikses

Pirms sākat veidot joslu, apskatiet bikses un salieciet joslu vēlamajā augstumā. Pārbaudiet, vai garums ir piemērots un, ja josla ir taisna. Veiciet nepieciešamos pielāgojumus, pirms sākat šūšanu.

2. Atzīmējiet jauno joslu

Ar biksēm, kas joprojām ir ģērbušās, atzīmējiet ar tapām vēlamo augstumu jaunajai joslai. Pārliecinieties, ka marķējums ir taisns un vienveidīgs visapkārt biksēm.

3. Noņemiet bikses un izlīdziniet

Paņemiet bikses un ar kontrastējošas krāsu līnijas palīdzību izlīdziniet jauno joslu. Alinhavo ir pagaidu šūšana, kas palīdzēs noturēt stieni vietā, kamēr jūs veidojat galīgo šuvi.

4. Padariet galīgo šūšanu

Ar izlīdzinātu joslu izveidojiet galīgo šuvi ar krāsu līnijas līniju. Izmantojiet mazus un regulārus punktus, lai nodrošinātu stingru un diskrētu šūšanu.

5. Apzīmēt auduma pārpalikumu

Pēc šūšanas parādās pārmērīgs bāra auduma daudzums ar šķērēm. Atstājiet aptuveni 1 cm robežu, lai neļautu šūšanai spīdēt.

6. Iet garām joslai

Visbeidzot, ejiet stieni ar caurlaides gludekli. Tas atstās bikses ar profesionālāku apdari un palīdzēs salabot šūšanu.

Tagad jūs zināt, kā padarīt bikses bāru mājās! Izmantojot šos vienkāršos padomus, jūs varat ātri un ekonomiski pielāgot bikses garumu. Atcerieties vienmēr izmēģināt bikses pirms joslas izgatavošanas un veikt nepieciešamos pielāgojumus, lai nodrošinātu perfektu rezultātu.

Mēs ceram, ka šī apmācība jums bija noderīga. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet to komentāros zemāk. Līdz nākamajai reizei!