Kā izveidot bāzi

Kā pagatavot bāzi: Padomi un triki perfektam grimam

Runājot par aplauzumu, bāze ir viens no vissvarīgākajiem elementiem. Tas ir atbildīgs par ādas standartizēšanu, nepilnību pārklāšanu un tukšu audekla izveidi, lai uzklātu citus produktus. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā pareizi izveidot bāzi un dalīties ar dažiem padomiem un trikiem perfektam aplauzumam.

1. solis: izvēlieties ideālu bāzi savam ādas tipam

Pirmais solis, lai padarītu nevainojamu bāzi, ir izvēlēties pareizo produktu jūsu ādas tipam. Ir dažādas bāzes faktūras, piemēram, šķidrums, krēmīgs un pulveris, un katra no tām ir vislabāk piemērotas noteiktiem ādas tipiem. Ja jums ir sausa āda, piemēram, labākais risinājums var būt šķidra vai krēmīga pamatne, savukārt taukaina āda gūst labumu no pulvera vai matēta efekta.

2. solis: sagatavojiet ādu

Pirms pamatnes uzklāšanas ir svarīgi pagatavot ādu. Nomazgājiet seju ar piemērotām ziepēm savam ādas tipam, pēc tam uzklājiet sejas toniku, lai līdzsvarotu ādas pH. Pēc tam labi mitriniet seju ar īpašu mitrinošu krēmu jūsu ādas tipam. Pirms turpināt, pagaidiet dažas minūtes, līdz krēms tiks absorbēts.

3. solis: uzklājiet bāzi

Tagad ir pienācis laiks uzklāt bāzi. Sāciet ar nelielu daudzumu produkta daudzumu sejas centrā un izplatās apļveida kustībās. Izmantojiet pirkstus, suku vai aplauzuma sūkli, lai vienmērīgi izplatītu pamatni. Pievērsiet īpašu uzmanību apgabaliem ar nepilnībām, piemēram, plankumiem, tumšiem apļiem un pūtītēm, un vajadzības gadījumā uz šiem reģioniem uzklājiet papildu slāni.

4. solis: Pabeigt grimu

Pēc pamatnes uzklāšanas ir pienācis laiks pabeigt aplauzumu. Izmantojiet korektoru, lai aptvertu visas joprojām redzamās nepilnības, piemēram, tumši apļi vai pūtītes. Pēc tam uzklājiet sejas pulveri, lai aizzīmogotu pamatni un kontrolētu ādas spīdumu. Ja vēlaties, varat arī pielietot sarkt, bronzētāju, apgaismotāju un citus produktus, lai sejai piešķirtu krāsu un definīciju.

Padomi un triki ideālai bāzei

Šeit ir daži papildu padomi un triki, lai nodrošinātu nevainojamu bāzi:

  • Pirms pamatnes izmantojiet grunti, lai pagarinātu aplauzuma ilgumu.
  • Ja pamatne ir pārāk šķidra, pievienojiet nedaudz sejas pulvera, lai tas būtu konsekventāks.
  • Dabiskai apdarei pirms uzklāšanas sajauciet pamatni ar sejas mitrinātāju.
  • Precīzākai un vienveidīgai lietojumprogrammai izmantojiet kabuki suku vai mitru sūkli.
  • Ja pamatne ir ļoti dzidra vai tumša jūsu ādas tonim, sajauciet ar citu pamatni, lai iegūtu ideālu krāsu.
  • Tagad, kad jūs zināt, kā padarīt bāzi pareizu un dažus padomus perfektam aplauzumam, ir pienācis laiks to ieviest praksē un šūpot savu nākamo iestudējumu. Vienmēr atcerieties noņemt grimu pirms gulētiešanas un rūpēties par savu ādu, lai tas būtu veselīgs un skaists. Mēs ceram, ka šie padomi ir bijuši noderīgi, un jūs varat iegūt pārsteidzošus rezultātus ar savu bāzi!