Kā pagatavot vieglu viltus kūku

Kā padarīt viltus kūku vieglu

Ievads

Vai esat dzirdējuši par viltus kūku? Pazīstams arī kā ainaviskā kūka, tā ir lieliska iespēja dekorēt ballītes un pasākumus, neuztraucoties par tradicionālās kūkas derīgumu. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums, kā viegli un praktiski pagatavot viltotu kūku. Turpiniet lasīt un uzziniet visus padomus!

nepieciešamie materiāli

Pirms sākšanas ir svarīgi, lai rokā būtu šādi materiāli:

  • apaļa vai kvadrātveida putuplasta saskaņā ar vēlamo kūkas formātu;
  • Serra nazis;
  • Eva vēlamajās krāsās;
  • karsta līme;
  • Satīna lente;
  • rotā rotājumu un aksesuāru dekorēšana.

soli pa solim

Tagad, kad jums jau ir visi materiāli, iesim soli pa solim, lai pagatavotu viltus kūku:

1. solis: putuplasta sagatavošana

Ar zāģa nazi sagrieziet putuplasta kūkas vēlamajā formā. Atcerieties atstāt taisnu pamatni, lai kūka būtu stingra.

2. solis: Pulfoāmu pārklājums

Izmantojiet EVA vēlamajās krāsās, lai pārklātu putuplastu. Izgrieziet pietiekami daudz sloksņu, lai pārklātu visu kūkas pusi un līmi ar karstu līmi.

3. solis: Kūkas dekorēšana

Tagad ir pienācis laiks atbrīvot radošumu! Izmantojiet satīna lentes, rotājumus un aksesuārus, lai izrotātu viltus kūku. Jūs varat izveidot saites, pastas ziedus, cita starpā uzklāt rhinestones.

Papildu padomi

Šeit ir daži papildu padomi, kā padarīt jūsu viltus kūku vēl skaistāku:

Izmantojiet kūkas augšdaļu

Lai piešķirtu īpašu pieskārienu, varat izmantot dekoratīvo kūku virsu. Tirgū ir vairākas iespējas, sākot no rakstzīmēm līdz dzimšanas dienu nosaukumu iniciāļiem.

Apvienojiet krāsas

Izvēlieties krāsas, kas sakrīt viena ar otru, lai kūkas izveidotu vizuālu harmoniju. Jūs varat izvēlēties krāsas, kas atrodas ballīšu dekorācijā, vai sekot noteiktai krāsu paletei.

capriche sīkāk

Nelielas detaļas padara visu atšķirību viltus kūkas rotāšanā. Izmantojiet rhinestones, pērles, lentes un citus aksesuārus, lai kūka būtu vēl sarežģītāka.

Secinājums

Tagad, kad esat iemācījies pagatavot vieglu viltus kūku, ir pienācis laiks netīrīt rokas un izveidot savu ainavisko kūku. Atcerieties atbrīvot radošumu un pielāgot kūku atbilstoši partijas tēmai. Protams, tas būs veiksmīgs viesu vidū!