Kā pagatavot papīra ziedu pušķi

Kā pagatavot papīra ziedu pušķi

Ja jūs meklējat radošu un ekonomisku veidu, kā dot kādam īpašu, papīra ziedu pušķis var būt ideāls risinājums. Papildus tam, ka esat jautra darbība, jūs varat pielāgot ziedus atbilstoši tam, ka dāvanu saņems tās personas vēlmes. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā pagatavot skaistu papīra ziedu pušķi.

nepieciešamie materiāli:

  • Krāsains papīrs
  • šķēres
  • Kola
  • Vads
  • ziedu lente
  • Vāze vai pušķa iepakojums

soli pa solim:

1. Izvēlieties ziedu veidu

Ir vairāki ziedu modeļi, kurus jūs varat darīt ar papīru, piemēram, rozes, lilijas, margrietiņas, cita starpā. Izvēlieties ziedu veidu, kas jūs iepriecina un apvieno ar šo notikumu.

2. Izgrieziet papīru

Izmantojiet šķēres, lai sagrieztu krāsaino papīru ziedlapiņās. Jūs varat izgatavot lielas, vidējas un mazas ziedlapiņas, lai ziedam būtu reālāks efekts.

3. Modelējiet ziedlapiņas

Rūpīgi salieciet ziedlapiņas, lai ziediem piešķirtu tilpumu un formu. Izmantojiet šķēres, lai pēc vajadzības veiktu nelielus griezumus uz ziedlapu malām.

4. Uzstādiet ziedu

Ar jau modelētajām ziedlapiņām sāciet salikt ziedu. Līmējiet ziedlapiņas pa vienam, nedaudz pārklājot tās, lai radītu trīsdimensiju efektu. Izmantojiet līmi, lai salabotu ziedlapiņas vietā.

5. Izveidojiet kātu

Izgrieziet stieples gabalu un apvijiet to ap zīmuli, lai izveidotu spirāli. Pēc tam pielīmējiet kātu pie zieda pamatnes, izmantojot līmi.

6. Uzstādiet pušķi

Atkārtojiet procesu, lai izgatavotu vairākus papīra ziedus. Pēc tam sasiet ziedu ziedus ar ziedu lenti, veidojot pušķi. Pielāgojiet stublāju izmēru pēc nepieciešamības.

7. Pabeidziet pušķi

Ievietojiet pušķi traukā vai jūsu izvēlētajā iepakojumā. Jūs varat pievienot saites, lentes vai citus rotājumus, lai pušķis būtu vēl skaistāks.

Tagad, kad esat iemācījies pagatavot papīra ziedu pušķi, atslābināt savu radošumu un dāvanu kādam īpašam ar unikālu dāvanu un izgatavotu ar mīlestību. Izbaudi!