Kā padarīt cirtaini matu zīmēšanu

Kā padarīt cirtaini matu zīmēšanu

Cirtaini mati ir dabas dāvana, taču ne vienmēr ir viegli rīkoties ar tiem. Daudziem cilvēkiem ir grūti reālistiski noformēt cirtainus matus, taču ar dažiem padomiem un paņēmieniem ir iespējams radīt skaistus dizainus, kas attēlo cirtas tekstūru un kustību. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā zīmējumā padarīt cirtaini matus.

1. solis: izpētiet cirtas tekstūru

Pirms sākat zīmēt, ir svarīgi novērot un izpētīt cirtainu matu tekstūru. Ņemiet vērā, kā veidojas cirtas, virziens, kurā viņi noliecas un kā tās sagrupējas. Tas palīdzēs jums labāk izprast, kā attēlot cirtas jūsu zīmējumā.

2. solis: izveidojiet bāzi

Lai sāktu zīmējumu, izveidojiet galvas pamatni. Uzzīmējiet apli uz galvas un vertikālu līniju, lai norādītu sejas centrālo līniju. Pēc tam uzzīmējiet horizontālu līniju, lai norādītu acu augstumu.

3. solis: uzzīmējiet matu kopējo formu

Tagad ir pienācis laiks uzzīmēt cirtaini matu vispārējo formu. Sāciet ar izliektām līnijām, kas stiepjas no galvas, sekojot cirtas virzienam. Atcerieties, ka cirtas nav pilnīgi simetriskas, tāpēc tas maina līniju lielumu un formu, lai radītu dabiskāku efektu.

4. solis: pievienojiet informāciju

Pēc matu kopējās formas uzzīmēšanas ir pienācis laiks pievienot detaļas. Izmantojiet īsākas un izliektas līnijas, lai attēlotu atsevišķas cirtas. Atcerieties, ka cirtas var grupēt lielākās slēdzenēs, tāpēc uzzīmējiet dažas garākas līnijas, lai to norādītu.

5. solis: dodiet skaļumu un kustību

Lai iegūtu lielāku apjomu un kustību cirtaini matiem, pievieno ēnas un izcelt. Izmantojiet tumšākas līnijas, lai izveidotu ēnas vietās, kur cirtas pārklājas vai ir tuvāk viņu galvām. Izmantojiet vieglākas līnijas, lai izveidotu izceltās vietas vietās, kur ir tieši gaisma.

6. solis: pabeidziet zīmējumu

Visbeidzot, pabeidziet cirtaini matu dizainu, pievienojot sīkāku informāciju, piemēram, vaļīgas šķipsnas vai bārkstis. Zīmējumam varat arī pievienot citus elementus, piemēram, seju, ķermeni vai fonu. Atcerieties, ka prakse ir būtiska, lai pilnveidotu savas dizaina prasmes.

Mēs ceram, ka šie padomi ir bijuši noderīgi, lai jūs uzzinātu, kā zīmējumā pagatavot cirtaini matus. Atcerieties, ka katram cilvēkam ir unikāli cirtaini mati, tāpēc nebaidieties mēģināt izveidot savu stilu. Lai jautri zīmēt!