Ko Guapo nozīmē spāņu valodā

Ko spāņu valodā nozīmē “guapo”?

Ja jūs mācāties spāņu valodu vai vienkārši esat ziņkārīgs par savu mēli, jūs, iespējams, esat dzirdējis vārdu “guapo”. Bet ko tieši šis vārds nozīmē spāņu valodā? Šajā emuārā mēs izpētīsim termina “guapo” nozīmi un izmantošanu.

jēga “guapo”

Spāņu valodā vārds “guapo” ir īpašības vārds, kam var būt atšķirīga nozīme, atkarībā no konteksta, kurā tas tiek izmantots. Šeit ir dažas no galvenajām definīcijām:

  • Skaists vai pievilcīgs: Ja to lieto cilvēka aprakstīšanai, “Guapo” nozīmē skaistu vai pievilcīgu. Ir ierasts dzirdēt, kā šis vārds tiek izmantots, lai slavētu kāda fizisko izskatu.
  • drosmīgs vai drosmīgs: “guapo” var izmantot arī, lai aprakstītu kādu drosmīgu vai drosmīgu. Šajā ziņā vārds ir saistīts ar drosmes un apņēmības ideju.
  • Lielisks vai izcils: Dažos neformālā kontekstā “guapo” var izmantot, lai izteiktu, ka kaut kas ir lielisks vai lielisks. Piemēram, ja jūs izmēģināt garšīgu ēdienu, varat pateikt “kāds guapo!” Lai izteiktu savu gandarījumu.
  • “guapo” lietošana frāzēs

    Tagad, kad jūs zināt dažādās “guapo” nozīmes, redzēsim, kā šo vārdu var izmantot teikumos:

    1. piemērs: huan es muy guapo. (Huans ir ļoti skaists.)

    2. piemērs: ¡ERES MUY GUAPO For Haber saskārās ar savām bailēm! (Jūs esat ļoti drosmīgs, ka esat saskāries ar savām bailēm!)

    3. piemērs: ¡Que Guapo ir šī pārtikas planēta! (Cik lielisks ēdiens ir lielisks!)

    Secinājums

    Īsāk sakot, vārds “guapo” spāņu valodā var nozīmēt skaistu, pievilcīgu, drosmīgu vai lielisku, atkarībā no konteksta, kurā tas tiek izmantots. Tas ir daudzpusīgs un izplatīts vārds spāņu vārdnīcā, tāpēc ir svarīgi saprast tā atšķirīgo nozīmi. Mēs ceram, ka šis emuārs ir palīdzējis noskaidrot “guapo” nozīmi jums!