Kā pagatavot ķieģeļu gultu

Kā pagatavot ķieģeļu gultni

Ja jūs domājat būvēt ķieģeļu gultu savam dārzam vai āra zonai, jūs nonācāt īstajā vietā! Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā izveidot izturīgu un skaistu ķieģeļu gultu.

nepieciešamie materiāli

  • Ķieģeļi
  • java
  • Mason Spoon
  • Līmenis
  • Smiltis
  • Ūdens

soli pa solim

1. Plānošana

Pirmais solis, lai izveidotu ķieģeļu gultni, ir plānot vēlamo izmēru un formātu. Izmēra teritoriju, kurā gulta tiks uzbūvēta, un izlemiet, cik daudz ķieģeļu rindu vēlaties izmantot.

2. Zemes sagatavošana

Pirms sākat būvēt ķieģeļu gultni, ir svarīgi sagatavot reljefu. Noņemiet veģetāciju vai šķēršļus, kas var izjaukt būvniecību. Līmenis Zeme ir arī būtiska, lai nodrošinātu cietu bāzi.

3. Javas sagatavošana

Sajauciet javu atbilstoši ražotāja norādījumiem. Izmantojiet mūrētāju, lai maisījumu izgatavotu piemērotā traukā. Pakāpeniski pievienojiet ūdeni un samaisiet līdz viendabīgai konsistencei.

4. Ķieģeļu izvietojums

Sāciet ar javas slāņa novietošanu līmenī. Pēc tam ielieciet pirmo ķieģeli, nedaudz nospiežot to, lai to salabotu javā. Turpiniet novietot ķieģeļus, vienmēr izmantojiet javu, lai tos salabotu viens otram.

5. Izlīdzināšanas verifikācija

Pēc katras ķieģeļu rindas novietošanas izmantojiet līmeni, lai pārbaudītu, vai tie ir līmenī. Pielāgojiet, ja nepieciešams, javas pievienošana vai noņemšana.

6. Apdare

Pēc visu ķieģeļu pabeigšanas ļaujiet javai nožūt vismaz 24 stundas. Pēc tam aizpildiet atstarpes starp ķieģeļiem ar smiltīm, lai nodrošinātu lielāku stabilitāti un izvairītos no nezāļu augšanas.

Tagad, kad jūs zināt, kā izveidot ķieģeļu gultu, vienkārši sakārtojiet rokas un uzbūvējiet savējo! Atcerieties ievērot visus nepieciešamos drošības pasākumus un izbaudīt gala rezultātu.