Kā reģistrēties tiešsaistē

Kā pārbaudīt inline

Reģistrēšanās tiešsaistē ir ērts un ātrs veids, kā nodrošināt savu vietu lidojumā, neveicot rindas lidostā. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā reģistrēties tiešsaistē un izbaudīt visas šīs iespējas priekšrocības.

1. solis: piekļūstiet aviokompānijas vietnei

Pirmais solis tiešsaistes pārbaudei ir piekļūt aviokompānijas vietnei, ar kuru jūs ceļojat. Parasti vietnes mājas lapā ir īpaša saite vai poga reģistrēšanai tiešsaistē.

2. solis: ievadiet savus datus

Piekļūstot tiešsaistes reģistrēšanās lapai, jums būs jāievada personas dati, piemēram, pilna vārda, biļetes numurs vai rezerves kods un ceļojumā izmantotais identifikācijas dokumenta numurs.

3. solis: izvēlieties savu sēdekli

Pēc datu ievadīšanas jums būs iespēja izvēlēties savu vietu lidmašīnā. Parasti ir karte ar pieejamajiem sēdekļiem, un jūs varat izvēlēties, ko vēlaties.

4. solis: maksājums, ja nepieciešams

Dažos gadījumos, atkarībā no aviokompānijas un iegādātā biļetes, var būt nepieciešams maksāt papildu nodevas, piemēram, nosūtītu bagāžu vai īpašo vietu izvēli. Šajā gadījumā jūs tiksit novirzīts uz drošu maksājuma lapu.

5. solis: saņemiet iekāpšanas karti

Pēc visu iepriekšējo darbību veikšanas jūs saņemsit tiešsaistes iekāpšanas karti. Šo karti var izdrukāt vai saglabāt uz jūsu tālruņa, lai to parādītu iekāpšanas laikā.

6. solis: Ierodieties lidostā iepriekš

Pat reģistrējoties tiešsaistē, ir svarīgi iepriekš sasniegt lidostu, lai izvairītos no neveiksmēm. Pārbaudiet aviokompānijas ieteikto laiku un apzinieties iekāpšanas stundu.

Tagad, kad jūs zināt, kā reģistrēties tiešsaistē, izbaudiet šo vieglumu un veiklību nākamajā ceļojumā. Neaizmirstiet pārbaudīt aviokompānijas noteikumus attiecībā uz reģistrēšanos tiešsaistē, jo tie var atšķirties atkarībā no katra uzņēmuma.

Labs ceļojums!