Kā padarīt mājdzīvnieku pudeles grabēšanu

Kā padarīt mājdzīvnieku pudeles ceļu

Vai esat kādreiz domājis par jautru un ilgtspējīgu rotaļlietu izgatavošanu savam bērnam? Kā būtu ar iespļaut ar mājdzīvnieku pudeli? Papildus radošai darbībai jūs atkārtoti izmantosit materiālus un ieguldīsit vides saglabāšanā. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā padarīt mājdzīvnieku pudeles grabuli.

nepieciešamie materiāli:

  • 1 tukša mājdzīvnieku pudele
  • Mazi graudi vai sēklas (piemēram, rīsi, pupiņas, kukurūza)
  • Krāsu līmlente
  • šķēres

soli pa solim:

1. Notīriet mājdzīvnieka pudeli

Pirms sākšanas, pārliecinieties, vai mājdzīvnieka pudele ir tīra un sausa. Nomazgājiet to ar ziepēm un ūdeni un ļaujiet tai pilnībā nožūt.

2. Ielieciet graudus vai sēklas

Ar tīru un sausu mājdzīvnieka pudeli novietojiet tai izvēlētās graudus vai sēklas. Summa būs atkarīga no pudeles lieluma un vēlamās skaņas. Atcerieties atstāt tukšu vietu augšpusē, lai graudi varētu kustēties un radīt skaņu.

3. Aizveriet pudeli

Pēc graudu vai sēklu ievietošanas, labi aizveriet mājdzīvnieka pudeli. Pārliecinieties, vai vāks ir labi uzstādīts, lai izvairītos no noplūdēm.

4. Izrotāt pudeli

Izmantojiet krāsaino lenti, lai izrotātu mājdzīvnieka pudeli. Jūs varat izgatavot zīmējumus, svītras vai jebkuru citu veidu, kā vēlaties. Atlaidiet savu radošumu!

5. Pārbaudiet grabuli

Kratiet mājdzīvnieka pudeli, lai pārbaudītu grabulīša skaņu. Ja nepieciešams, pievienojiet vairāk graudu vai sēklu, lai pielāgotu skaņu atbilstoši jūsu izvēlei.

gatavs! Tagad jums ir grabulis ar mājdzīvnieku pudeli. Papildus tam, ka esat jautra aktivitāte, ko darīt ar bērniem, jūs mācīsit par materiālu pārstrādes un atkārtotas izmantošanas nozīmi.

Atcerieties vienmēr uzraudzīt bērnus, vienlaikus izmantojot grabuli, un neļaujiet viņiem ievietot rotaļlietu mutē. Izklaidējieties!