Kā padarīt mājdzīvnieku pudeles grabulas

Kā padarīt mājdzīvnieku pudeles grabulas

Vai esat kādreiz domājis par mājdzīvnieku pudeļu pārvēršanu par jautrām rotaļlietām bērniem? Mājdzīvnieku pudeļu grabulīši ir lieliska iespēja stimulēt mazo radošumu un motora koordināciju. Turklāt tas ir veids, kā atkārtoti izmantot materiālus, kas nonāktu atkritumos, veicinot vides saglabāšanu. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā padarīt mājdzīvnieku pudeles grabulas. Nāc!

nepieciešamie materiāli:

  • PET tukšas pudeles
  • Mazi graudi vai sēklas (piemēram, rīsi, pupiņas, kukurūza)
  • šķēres
  • Krāsu līmlente
  • Karstā līme
  • Krāsas un sukas (pēc izvēles)

soli pa solim:

1. Nomazgājiet un nosusiniet mājdzīvnieku pudeles:

Pirms sākšanas, pārliecinieties, vai mājdzīvnieku pudeles ir tīras un sausas. Tas ir svarīgi, lai izvairītos no netīrumu un baktēriju uzkrāšanās grabēšanas iekšpusē.

2. Sagrieziet pudeļu dibenu:

Ar šķērēm sagrieziet mājdzīvnieka pudeļu dibenu. Šī būs daļa, kurā tiks novietoti graudi vai sēklas.

3. Ielieciet graudus vai sēklas pudelēs:

Ielejiet graudus vai sēklas, kas izvēlētas mājdzīvnieku pudelēs. Summa var mainīties atkarībā no pudeles lieluma un vēlamās skaņas. Atcerieties atstāt tukšu vietu, lai graudi varētu kustēties un radīt raksturīgo grabēšanas skaņu.

4. Aizveriet pudeļu griezumu:

Pēc graudu vai sēklu novietošanas aizveriet pudeļu sagriezto daļu ar krāsaino lenti. Pārliecinieties, ka esat labi aizliegts izvairīties no noplūdēm.

5. Izrotājiet grabulīšus (pēc izvēles):

Ja vēlaties, jūs varat izrotāt grabulas ar krāsām un sukām. Ļaujiet radošuma plūsmai un radīt krāsainus un jautrus dizainus mājdzīvnieku pudelēs.

6. Fiksējiet vāku ar karstu līmi (pēc izvēles):

Lai nodrošinātu, ka vāks neizlaiž spēles laikā, varat to salabot ar karstu līmi. Gaidiet pilnībā nožūt pirms grabēšanas piegādes bērnam.

gatavs! Tagad jums ir mājdzīvnieku pudeļu grabulas, kas ir gatavas lietošanai. Bērniem patiks viņu sniegtā skaņa un jautrība. Turklāt jūs ieguldīsit vides saglabāšanā, atkārtoti izmantojot materiālus, kas nonāktu atkritumos.

Mēs ceram, ka jums patika šī apmācība. Dalieties ar draugiem un ģimeni un mudiniet viņus arī padarīt mājdzīvnieku pudeles grabulas. Izklaidējieties!