Kā pagatavot ēdienu

Kā mājās pagatavot garšīgu ēdienu

Ja esat ēdiena gatavošanas un mīlestības cienītājs izmēģināt jaunas receptes, šis emuārs ir paredzēts jums! Šeit iemācīsim jums, kā mājās pagatavot garšīgu ēdienu, izmantojot vienkāršas sastāvdaļas un viegli sekojošas tehnikas. Gatavojieties kļūt par īstu šefpavāru savā virtuvē!

Ātrās un praktiskās receptes

Sākt, iemācīsim jums ātras un praktiskas receptes, kas ir lieliski piemērotas tiem brīžiem, kad jūs izsalkāt, un jums īsā laikā ir nepieciešams kaut kas garšīgs. Pārbaudiet to:

  • Karstā siera sviestmaize: kastrolī ielieciet divas maizes šķēles un starp tām pievienojiet rīvētu Čedaras sieru. Uzkarsē līdz vidējai siltumam, līdz siers kūst un maize ir zeltaina.
  • Dārzeņu omlete: Bļodā sakuliet divas olas un pievienojiet sāli, piparus un jūsu sasmalcinātās izvēles dārzeņus. Ielejiet maisījumu neizpētītajā kastrolī un vāriet uz zemas uguns līdz stingrai.
  • Augļu salāti: sagrieziet vairākus augļus mazos gabaliņos, piemēram, arbūzā, melonē, vīnogā un zemenī. Visu sajauciet bļodā un pievienojiet nedaudz citrona sulas un medu, lai iegūtu īpašu pieskārienu.
  • Padomi, kā pārsteigt viesus

    Ja jūs plānojat saņemt draugus vai ģimeni mājās un vēlaties viņus pārsteigt ar savām kulinārijas prasmēm, apskatiet šos nekļūdīgos padomus:

    1. Capriche prezentācijā:

    Izmantojiet skaistus ēdienus un sakārtojiet ēdienu pievilcīgu. Atcerieties, ka mēs vispirms ēdam ar acīm, tāpēc dodieties uz ēdienu noformējumu.

    2. Izmēģiniet jaunas garšvielas:

    Ressage un izmēģiniet dažādas garšvielas savās receptēs. Svaigi augi, piemēram, baziliks un rozmarīns, var dot īpašu pieskārienu traukiem.

    3. Ieguldiet desertos:

    Labs deserts vienmēr atstāj iespaidu. Derēt par pīrāgiem, kūkām vai putu receptēm, lai ēdienu izbeigtu ar zelta atslēgu.

    receptes īpašiem gadījumiem

    Papildus ātram ēdienam un padomiem, kas iespaido, mums ir arī īpašas receptes gadījumiem, kas prasa sarežģītākus ēdienus. Pārbaudiet dažus no tiem:

    1. Garneļu risoto:

    pannā, sautējiet sīpolu un ķiplokus olīveļļā. Pievienojiet garneles un vāriet dažas minūtes. Pievienojiet koku rīsus un pakāpeniski pievienojiet dārzeņu buljonu, nepārtraukti maisot, līdz rīsi kļūst par al dente. Pabeidziet ar rīvētu parmezāna sieru un pētersīļiem.

    2. Baklažānu lazanja:

    Fatie baklažāni plānās šķēlēs un grilējiet pannā ar olīveļļu. Ugunsizturīgā, alternatīvos baklažānu, tomātu mērces, mocarella siera un parmezāna siera slāņos. Atkārtojiet slāņus, līdz esat pabeidzis ar sieru. Cepiet uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.

    3. Šokolādes putas:

    Izkausējiet tumšo šokolādi ūdens vannā un atlieciet malā. Beat skaidri skaidri sniegā un arī rezervē. Citā bļodā sajauciet olu dzeltenumus, cukuru un skābo krējumu. Pievienojiet izkausēto šokolādi un visbeidzot olu baltumus, viegli sajaucot. Saldējiet dažas stundas pirms pasniegšanas.

    Secinājums

    Tagad, kad jūs zināt, kā mājās pagatavot garšīgu ēdienu, ir pienācis laiks netīrīt rokas un sākt gatavot! Atcerieties, ka prakse noved pie pilnības, tāpēc nebaidieties izmēģināt jaunas receptes un paņēmienus. Izklaidējieties virtuvē un labu apetīti!