Kā izveidot iesācējus iesācējiem

Kā iesniegt iesācējus

Ja esat iesācējs aplauzuma pasaulē, tas var būt izaicinājums iemācīties izveidot perfektu kontūru. Bet neuztraucieties, izmantojot nelielu praksi un pareizos padomus, jūs varēsit apgūt šo paņēmienu. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā iesācējiem izveidot kontūru.

1. solis: sagatavojiet ādu

Pirms sākat veidot kontūru, ir svarīgi pagatavot ādu. Nomazgājiet seju ar piemērotām ziepēm savam ādas tipam un uzklājiet mitrinātāju. Pēc tam uzklājiet gaismu un slēptu pamatni, lai standartizētu ādu.

2. solis: izvēlieties izklāstītā

veidu

Ir dažādi aprakstītie veidi, piemēram, kaķēns, dūmakains un klasika. Iesācējiem mēs iesakām sākt ar izklāstīto kaķēnu, jo to ir vieglāk izdarīt. Izvēlieties arī vēlamo produktu veidu, piemēram, šķidru acu zīmuli, želeju vai zīmuli.

3. solis: izmantojiet pieauguma spoguli

Lai atvieglotu kontūras pielietošanu, izmantojiet pieauguma spoguli. Tas palīdzēs jums redzēt informāciju un nodrošināt precīzāku lietojumprogrammu.

4. solis: sāciet ar ārējo stūri

Sāciet, piemērojot acs ārējo stūri. Veiciet plānu izsekošanu un tuvu skropstām, sekojot acs dabiskajai līnijai. Pakāpeniski palieliniet izsekošanas biezumu.

5. solis: veiciet vilkšanu

Lai izveidotu slaveno ieskautā kaķēna “vilkšanu”, iedomājieties taisnu līniju, kas iet no acs gala līdz uzacu galam. Izgatavojiet diagonālu iezīmi no acs ārējā stūra, sekojot šai iedomātajai līnijai.

6. solis: aizpildiet vietu

Pēc vilkšanas, dodieties atpakaļ uz acs iekšējo stūri un aizpildiet vietu starp pēdām un skropstu līniju. Noteikti atstājiet izklāstu formas tērpu un bez kļūmēm.

7. solis: Pabeidziet ar skropstu masku

Lai pabeigtu izskatu, augšējās un apakšējās skropstas uzklājiet skropstu maskas slāni. Tas palīdzēs vairāk pamanīt kontūru un padarīt jūsu acis vēl skaistākas.

Tagad, kad esat iemācījies izveidot iesācēju iesācējus, ir pienācis laiks praktizēt. Atcerieties, ka šī prakse noved pie pilnības, tāpēc nepadodieties, ja nevarat uzreiz izveidot perfektu kontūru. Laika gaitā jūs uzlabosit savas prasmes un varēsit izveidot nevainojamu kontūru.

Mēs ceram, ka šie padomi ir bijuši noderīgi. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet to komentāros zemāk. Veiksmi un roka ar savu kontūru!