Kā dreifēt

Kā dreifēt: slīdēšanas māksla ar stilu

Ja esat ātruma un adrenalīna cienītājs, jūs noteikti esat dzirdējis par driftu. Šī izjādes tehnika, kas parādījās Japānā, sastāv no automašīnas kontroles kontrolētās buksēs, slīdot uz sāniem līknēs. Drift ir īsta māksla, kurai nepieciešama prasme, tehnika un liela prakse. Šajā rakstā mēs jums iemācīsim soli pa solim, kā padarīt dreifu un kļūt par īstu bukses meistaru.

Kas ir drifts?

Drift ir braukšanas paņēmiens, kas sastāv no automašīnas slīdēšanas sāniem līknēs, saglabājot transportlīdzekļa pilnīgu kontroli. Atšķirībā no tradicionālajām sacīkstēm, kur mērķis ir likt automašīnai pēc iespējas vairāk ievērot, driftā pilots meklē tieši pretējo: liekot automašīnai zaudēt saķeri un slīdēt kontrolētā veidā.

soli pa solim, lai dreifētu

Tagad, kad jūs zināt, kas ir drifts, soli pa solim, lai droši veiktu šo paņēmienu un stilīgi:

  • Izvēlieties pareizo automašīnu: lai veiktu dreifu, ir svarīgi, lai būtu automašīna ar aizmugures riteņa piedziņu, jo šī konfigurācija atvieglo slīdēšanu līknēs. Vispiemērotākās ir augstas jaudas sporta automašīnas.
  • Sagatavojiet automašīnu: Pirms sākat braukt, ir svarīgi sagatavot automašīnu. Pārbaudiet riepas, balstiekārtu un bremzes, jo šie komponenti ir svarīgi, lai nodrošinātu drošību slīdēšanas laikā.
  • Atrodiet piemērotu vietu: Lai praktizētu dreifēšanu, ir svarīgi atrast drošu un piemērotu vietu. Meklējiet skriešanas celiņus vai atklātas vietas, tālu no gājējiem un citiem transportlīdzekļiem.
  • Apgūstiet pamata paņēmienus: Pirms iedziļināties sarežģītākos buksē, ir svarīgi apgūt drifta pamatmetodes. Sāciet praktizēt lielās līknēs un pakāpeniski attīstīties.
  • Kontrolējiet automašīnu: dreifēšanas laikā ir svarīgi saglabāt kopējo automašīnas kontroli. Precīzi izmantojiet stūri, droseļvārstu un bremzi, lai kontrolētu buksēšanu un izvairītos no negadījumiem.
  • Prakse, prakse un prakse: tāpat kā jebkurai citai prasmei, dreifēšanai nepieciešama prakse. Pavadiet laiku, lai apmācītu un uzlabotu savus paņēmienus. Laika gaitā jūs kļūsit par īstu Skids meistaru.
  • Secinājums

    Drift ir braukšanas tehnika, kurai nepieciešama prasme, tehnika un liela prakse. Izmantojot pareizos soļus un centību, ikviens var iemācīties braukt un izklaidēties ar šo slīdēšanas mākslu. Vienmēr atcerieties praktizēt atbilstošās vietās un ievērot satiksmes likumus. Tagad vienkārši ieviesiet to praksē un kļūstiet par īstu drifta pilotu!

    Atsauces:

  • Drift Brazīlija
  • drift.com