Kā padarīt e -grāmatu Canva

Kā izveidot e -grāmatu Canva

Vai esat kādreiz domājis par e -grāmatas izveidi, lai dalītos savās zināšanās vai reklamētu savu biznesu? Canva ir pārsteidzošs rīks, kas ļauj viegli un ātri izveidot e -grāmatas. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā izveidot e -grāmatu Canva.

1. solis: piekļūstiet Canva

Vispirms apmeklējiet Canva vietni www.canva.com un piesakieties savā kontā. Ja jums joprojām nav konta, vienkārši izveidojiet vienu bez maksas.

2. solis: izvēlieties modeli

Canva atradīsit vairākus e -grāmatu modeļus, no kuriem izvēlēties. Meklēšanas joslā varat filtrēt pēc kategorijas vai vienkārši ierakstīt “e -grāmatu”. Atlasiet modeli, kas vislabāk atbilst jūsu saturam.

3. solis: pielāgojiet dizainu

Tagad ir pienācis laiks pielāgot savas e -grāmatas dizainu. Jūs varat mainīt krāsas, fontus, attēlus un pat pievienot tādus elementus kā ikonas un ilustrācijas. Izmantojiet Canva rīkjoslu, lai veiktu visas vēlamās izmaiņas.

4. solis: pievienojiet saturu

Pēc dizaina pielāgošanas ir pienācis laiks pievienot saturu savai e -grāmatai. Jūs varat ievietot tekstus, attēlus, grafiku un pat videoklipus. Izmantojiet

  • Lai sakārtotu un strukturētu tā saturu.

    5. solis: pārskats un apdare

    Pēc visa satura pievienošanas pārskatiet savu e -grāmatu, lai pārliecinātos, ka viss ir pareizs. Pārliecinieties, ka nav pareizrakstības kļūdu vai formatēšanas problēmu. Kad esat apmierināts, noklikšķiniet uz “Saglabāt” vai “lejupielādēt”, lai pabeigtu savu e -grāmatu.

    Secinājums

    Canva ir spēcīgs rīks e -grāmatu izveidošanai vienkāršā un profesionālā veidā. Veiciet iepriekš minētās darbības, un jūs būsiet gatavs dalīties savās zināšanās vai reklamēt savu biznesu, izmantojot pārsteidzošu e -grāmatu.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet komentāru zemāk. Laba radīšana!