Kā pagatavot aploksni ar piezīmju grāmatiņas lapu

Kā izveidot piezīmju grāmatiņas aploksni

Vai jūs kādreiz esat saskāries ar nepieciešamību nosūtīt svarīgu vēstuli vai dokumentu un jums nav aploksnes rokā? Vienkāršs un praktisks risinājums ir aploksnes izgatavošana, izmantojot piezīmju grāmatiņas lapu. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai izveidotu aploksni, izmantojot tikai vienu piezīmju grāmatiņu.

nepieciešamie materiāli

  • Piezīmju lapa
  • šķēres
  • Kola

soli pa solim

1. Izvēlieties piezīmju grāmatiņu

Vispirms izvēlieties piezīmju grāmatiņu, kas ir pietiekami izturīga, lai to salocītu un pielīmētu, nesaraujot. Izvairieties no ļoti plānām vai saplēstām lapām.

2. Salieciet lapu uz pusi

Nolociet piezīmju grāmatiņu uz pusēm, pievienojoties diviem galiem. Pārliecinieties, ka malas ir izlīdzinātas, lai iegūtu skaistāku apdari.

3. Izgrieziet sānus

Ar šķērēm sagrieziet salocītās loksnes malas, atstājot aptuveni 2 centimetru malu katrā pusē. Tas veidos aploksnes cilnes.

4. Salieciet cilnes

Salieciet jaunizveidotās cilnes uz iekšu, virzienā uz lapas centru. Tas veidos aploksnes ķermeni.

5. Līmējiet cilnes

Uzklājiet līmi salocītajām cilnēm un stingri nospiediet tās, lai tās būtu labi pielīmētas. Pagaidiet dažas minūtes, līdz līme pilnībā nožūst.

6. Izrotājiet aploksni (pēc izvēles)

Ja vēlaties, jūs varat izrotāt aploksni, izmantojot krāsainas pildspalvas, uzlīmes vai zīmogus. Atlaidiet savu radošumu un atstājiet aploksni ar savu seju!

gatavs! Tagad jums ir aploksne, kas izgatavota ar piezīmju grāmatiņas lapu. Vienkārši ievietojiet dokumentu vai karti, dubultojiet augšējo cilni un aizzīmogojiet ar līmi vai lenti. Šī maiņas aploksne ir lieliski piemērota ārkārtas situācijām vai kad jums nav pieejama parastā aploksne.

Mēs ceram, ka šī apmācība jums bija noderīga. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet to komentāros zemāk. Veiksmi ar jūsu sūtījumiem!