Kā padarīt skolas lietu

Kā izveidot personalizētu skolas lietu

Vai jums ir apnicis katru gadu izmantot to pašu skolas lietu? Kā būtu ar iemācīšanos, kā padarīt savu personalizēto lietu? Papildus tam, ka jums būs jautra darbība, jums būs unikāls un ekskluzīvs gadījums. Šajā emuārā mēs jums iemācīsim soli pa solim, kā izveidot personalizētu skolas lietu.

nepieciešamie materiāli:

  • Jūsu izvēles audums
  • līnija un adata
  • rāvējslēdzējs
  • šķēres
  • Auduma līme
  • Pastāvīgās pildspalvas
  • rotājumi (pogas, lentes, uzlīmes utt.)

soli pa solim:

1. Auduma izvēle

Vispirms izvēlieties audumu, kas tiks izmantots lietas veidošanai. Tas var būt drukāts, gluds audums vai pat kāda auduma atloks, kas jums jau ir mājās. Atcerieties izvēlēties izturīgu un labas kvalitātes audumu.

2. Pasākumi

Izmēriet vēlamo lielumu jūsu korpusam un sagrieziet audumu atbilstoši šiem mērījumiem. Atcerieties atstāt šūšanas robežu.

3. Šūšana

Ar audu sagrieztu salieciet to uz pusēm un šujiet sānus, atstājot augšdaļu atvērtu. Izmantojiet šujmašīnu vai veiciet šuvi ar rokām, ja jums nav piekļuves mašīnai.

4. Rāvējslēdzējs

Novietojiet rāvējslēdzēju lietas augšdaļā, saskaņojot to ar atveri. Nostipriniet rāvējslēdzēju ar tapām un šujiet to vietā.

5. Rotājums

Tagad ir pienācis laiks atbrīvot savu radošumu! Izmantojiet pastāvīgas pildspalvas, lai zīmētu un rakstītu uz lietas auduma. Jūs varat arī ielīmēt rotājumus, piemēram, pogas, lentes un uzlīmes, lai padarītu to vēl personalizētāku.

6. Apdare

Pēc dekorēšanas pārliecinieties, vai visas šuves ir labi izdarītas, un, ja rāvējslēdzējs darbojas pareizi. Veiciet nepieciešamos pielāgojumus, un jūsu pielāgotais korpuss būs gatavs lietošanai!

Tagad, kad esat iemācījies izveidot personalizētu skolas lietu, atbrīvot savu iztēli un izveidot unikālus modeļus jums un jūsu draugiem. Papildus tam, ka esat jautra darbība, jūs ieguldīsit industrializēto produktu patēriņa samazināšanā. Izbaudi!