Kā izveidot grāmatu failu

Kā izveidot grāmatu failu

Grāmatas faila izgatavošana ir paņēmiens, ko studenti un pētnieki plaši izmanto, lai organizētu un apkopotu darbu atrasto informāciju. Fails ir rīks, kas palīdz studēt un ražot akadēmiskos darbus, ļaujot labāk izprast saturu un atvieglot atsauces citēšanu.

Kas ir fails?

Pievilināšana ir galveno ideju un informācijas kopsavilkums, kas ietverts grāmatā. To var izdarīt dažādos veidos, bet parasti ietver darba identificēšanu, attiecīgo nodaļu vai daļu sintēzi, svarīgu fragmentu citēšanu un lasītāja viedokli par saturu.

soli pa solim, lai izveidotu grāmatas failu

Lai izveidotu grāmatas failu, izpildiet šādas darbības:

  • Darba identificēšana: faila sākumā informējiet grāmatas nosaukumu, autoru, izdevēju, publicēšanas gadu un citu būtisku informāciju.
  • Satura kopsavilkums: Veiciet kopsavilkumu par grāmatas nodaļām vai daļām, kuras jūs uzskatāt par vissvarīgāko. Izcelt galvenās idejas un informāciju.
  • Izraksts Citāts: Atlasiet fragmentus no grāmatas, kas attiecas uz jūsu pētījumu vai pētījumu, un citējiet tos failā. Atcerieties norādīt lapu, no kurienes citāts tika izņemts.
  • Personīgais viedoklis: faila beigās iekļaujiet savu viedokli par grāmatu. Vai jūs piekrītat sniegtajām idejām? Saturs bija noderīgs jūsu pētījumā?
  • Ir svarīgi atcerēties, ka failam jābūt objektīvam un kodolīgam, izceļot tikai visatbilstošāko informāciju. Izvairieties no grāmatas veseliem fragmentu kopēšanas un mēģiniet izmantot savus vārdus, lai iegūtu kopsavilkumu un analīzi.

    Grāmatas faila piemērs


    Grāmatas nosaukums
    autors
    izdevējs
    Publicēšanas gads

    piemērs

    Grāmatā “Book of Book”, ko uzrakstījis João da Silva un izdevējs ABC publicējis 2021. gadā, autors pievēršas dažādām tēmām, kas saistītas ar literāru darbu veidošanas paņēmienu. Grāmata ir sadalīta nodaļās, kurās soli pa solim paskaidrots, kā izveidot efektīvu failu.

    Pēc autora teiktā, pirmais faila izveidošanas solis ir pareizi noteikt darbu, informējot nosaukumu, autoru, izdevēju un publicēšanas gadu. Tad ir nepieciešams izveidot satura kopsavilkumu, izceļot grāmatā atrastās galvenās idejas un informāciju.

    Autors arī uzsver, cik svarīgi ir citēt atbilstošus fragmentus no faila grāmatas, norādot lapu, no kuras tika atsaukts citāts. Šīs sadaļas vēlāk var izmantot kā atsauces akadēmiskajā darbā.

    Visbeidzot, autore ierosina, ka lasītājam ir iekļauts personīgais viedoklis par failā esošo grāmatu. Šis viedoklis var būt noderīgs, lai novērtētu satura nozīmi jūsu pētījumā vai pētījumā.

    Īsāk sakot, grāmatu fails ir paņēmiens, kas ļauj organizēt un apkopot darbu atrasto informāciju. Veicot failu, ir svarīgi pareizi identificēt darbu, izveidot satura kopsavilkumu, citēt atbilstošos fragmentus un iekļaut savu personīgo viedokli.

    Es ceru, ka šis emuārs bija noderīgs, lai jūs uzzinātu, kā izveidot grāmatas failu. Izmantojiet šo paņēmienu savos pētījumos un pētījumos, lai iegūtu labākus rezultātus!

    grāmatas João da silva izdevējs ABC 2021