Kā padarīt figy sunim

Kā padarīt suņu aknas

Ja jūs meklējat veselīgu un garšīgu veidu, kā pabarot savu suni, aknas var būt lieliska iespēja. Aknas ir bagātas ar būtiskām barības vielām, piemēram, vitamīniem A, B12 un dzelzs, kas ir svarīgi jūsu mājdzīvnieka veselībai. Šajā rakstā mēs parādīsim, kā vienkārši un droši sagatavot aknas suņiem.

1. solis: izvēlieties pareizās aknas

Pirms sākat gatavot aknas savam sunim, pārliecinieties, ka izvēlaties kvalitatīvu aknu avotu. Dod priekšroku dzīvnieku aknām, kas audzētas organiskas un bez hormoniem un antibiotikām. Tas nodrošinās, ka aknas ir veselīgas un drošas jūsu suņa patēriņam.

2. solis: notīriet un sagrieziet aknas

Pēc pareizo aknu izvēles uzmanīgi nomazgājiet to tekošā ūdenī, lai noņemtu netīrumus vai atlikumus. Pēc tam sagrieziet aknas mazos gabaliņos, kas piemēroti jūsu suņa lielumam. Atcerieties noņemt visus nevēlamos taukus vai membrānas.

3. solis: vāriet aknas

Ir dažādi aknu vārīšanas veidi savam sunim. Jūs varat izvēlēties to grilēt, pagatavot tvaikus vai vārīt. Pārliecinieties, ka nepievienojiet nevienu garšvielu vai garšvielu, jo daži no tiem var būt kaitīgi suņiem. Pagatavojiet aknas, līdz tas ir pilnībā vārīts un vairs nav neapstrādātu daļu.

4. solis: ļaujiet aknām atdzist

Pēc aknu vārīšanas ļaujiet tai pilnībā atdzist, pirms pabarot suni. Tas neļaus tā sadedzināšanai un arī ļaus aknām būt stingrākam un, ja nepieciešams, viegli sagriezt mazākos gabaliņos.

5. solis: pasniedziet sava suni

aknas

Tagad, kad aknas ir gatavas, jūs varat kalpot savam sunim. Noteikti sagrieziet to gabalos, kas piemēroti jūsu mājdzīvnieka lielumam. Ja vēlaties, varat arī sajaukt aknas ar suņa barību, lai diētai pievienotu papildu garšu un barības vielas.

Atcerieties, ka aknas jāpiedāvā kā papildinājums jūsu suņa parasto uzturu, nevis kā pilnīgu nomaiņu. Pirms jebkādas izmaiņas viņa uzturā vienmēr konsultējieties ar sava mājdzīvnieka veterinārārstu.

Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata bija noderīga, lai jūs uzzinātu, kā pagatavot suņa aknas. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Jūsu sunim patiks šī veselīgā un garšīgā iespēja!