Kā pagatavot lielu kreppapīra ziedu

Kā pagatavot lieliska kreppapīra ziedu

Crepom papīra ziedi ir lieliska iespēja dekorēt ballītes, pasākumus vai pat dot kādam īpašu. Turklāt tos ir viegli pagatavot, un tos var pielāgot pēc jūsu gaumes. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā pagatavot skaistu lielu kreppapīra ziedu.

nepieciešamie materiāli:

  • Crepom papīrs vēlamajās krāsās
  • šķēres
  • Stieples vads
  • līmlente
  • Balta līme
  • Brush

soli pa solim:

1. Crepe papīra sagatavošana

Vispirms izvērsiet kreppapīru un sagrieziet aptuveni 5 cm platas sloksnes. Sloksņu daudzums būs atkarīgs no tā zieda lieluma, kuru vēlaties darīt.

2. Padarot ziedlapiņas

Katru kreppapīra sloksni salieciet uz pusēm un sagrieziet ziedlapu formā, atstājot salocīto daļu neskartu. Atkārtojiet šo procesu ar visām kreppapīra sloksnēm.

3. Braucot ar ziedu

Paņemiet crepom papīra sloksni, kas sagriezta ziedlapas formā, un atveriet to. Pēc tam uz ziedlapas iekšpuses novietojiet baltu līmi un centrā pielīmējiet stieples stiepli. Salieciet ziedlapu uz pusēm, iesaiņojot vadu.

Atkārtojiet šo procesu ar visām ziedlapiņām, pielīmējot tās blakus viens otram uz stieples stieples. Dodieties pārklājoties ar ziedlapiņām, lai radītu apjomīgu un reālu efektu.

4. Pabeidziet ziedu

Pēc visu ziedlapu pastas, ļaujiet līmei nožūt dažas minūtes. Tad nedaudz samaisiet ziedlapiņas, lai ziedam piešķirtu dabiskāku izskatu.

Visbeidzot, jūs varat pagatavot ziedu kātu, izmantojot zaļās kreppapīra gabalu. Vienkārši salieciet papīru ap vadu un piestipriniet ar lenti.

Tagad jums ir skaists liels kreppapīra zieds, lai izrotātu vidi vai piešķirtu kādam īpašu. Atlaidiet savu radošumu un mēģiniet izgatavot dažādu krāsu un izmēru ziedus!

Es ceru, ka jums patika apmācība. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet to komentāros zemāk. Izklaidējieties, veidojot savus kreppapīra ziedus!