Kā pagatavot ugunskuru no E.V.A

Kā padarīt ugunskuru no E.V.A

Ja jūs meklējat drošu un jautru veidu, kā izveidot ugunskuru tematiskajai ballītei vai bērnu darbībai, E.V.A ir ideāls materiāls tam. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā padarīt E.V.A ugunskuru, kas būs pārsteidzošs jebkurā gadījumā.

nepieciešamie materiāli:

  • E.V.A brūnā, oranžā un dzeltenā krāsā
  • šķēres
  • Karstā līme
  • Bārbekjū nūjas
  • kartons

soli pa solim:

1. Bāzes sagatavošana

Lai sāktu, sagrieziet kartona apli apmēram 30 cm diametrā. Tas būs jūsu uguns atbalsts.

2. Liesmu izveidošana

ar e.v.a oranžu un dzeltenu, sagrieziet dažādas liesmu formas. Viņiem var būt dažāda izmēra un formas, lai uguns būtu reālāka.

3. Struktūras iestatīšana

Fiksējiet bārbekjū nūjas kartona apļa centrā, veidojot sava veida piramīdu. Pārliecinieties, ka nūjas ir labi iestrēgušas.

4. Flads

pudēšana

Ar karsto līmi salieciet e.v.a liesmas grila nūjās. Sāciet ar lielākām liesmām pie pamatnes un dodieties augšup, sajaucot krāsas.

5. Galīgā informācija

Lai piešķirtu īpašu pieskārienu, jūs varat sagriezt mazus e.v.a brūnu gabalus un ielīmēt ap uguns pamatni, imitējot koksni.

Tagad, kad jūsu E.V.A uguns ir gatavs, jūs varat to izmantot kā dekorēšanu ballītēs, skolas pasākumos vai pat kā rotaļlietu bērniem. Vienmēr atcerieties būt uzmanīgam, izmantojot viegli uzliesmojošus materiālus un nekad neatstājiet uguni tuvu objektiem, kas var aizdegties.

Mēs ceram, ka šis soli pa solim ir bijis noderīgs un ka jūs varat izveidot neticamu E.V.A ugunskuru. Izklaidējieties!