Kā likt kaķim pārtraukt meow

Kā padarīt gājienu

Ja jums mājās ir kaķis, jūs, iespējams, esat bijis situācija, kad tiek galā ar savas kaķu pārmērīgo membrānu. Vads ir veids, kā kaķiem jāsazinās ar cilvēkiem, bet, kad tas kļūst nemainīgs un kaitinošs, tas var kļūt par problēmu. Šajā rakstā mēs jums sniegsim dažus padomus, kā likt jūsu kaķim mani tik ļoti apturēt.

Saprotiet Meow

iemeslu

Pirms mēģināt atrisināt problēmu, ir svarīgi saprast, kāpēc jūsu kaķis tik daudz iegaumē. Kaķi var maltīt dažādu iemeslu dēļ, piemēram, badu, garlaicību, vientulību, stresu, sāpes vai pat, lai pievērstu uzmanību. Novērojot kaķa izturēšanos un konsultējoties ar veterinārārstu, var palīdzēt noteikt pārmērīga locekļa cēloni.

Nodrošiniet stimulējošu vidi

Kaķi ir ziņkārīgi dzīvnieki, un viņiem ir nepieciešami stimuli, lai paliktu izklaidēti. Pārliecinieties, ka jūsu kaķim ir pieejamas rotaļlietas un skrambas, lai novērstu uzmanību. Veiciet arī katru dienu, lai spēlētu ar to, nodrošinot aktivitātes, kas veicina jūsu medību instinktu.

Izveidot rutīnu

Kaķi ir ieradumi un jūtas drošāk, ja viņiem ir izveidota rutīna. Centieties regulāri uzturēt pārtiku, spēles un atpūtas mirkļus. Tas var palīdzēt samazināt jūsu kaķa stresu un trauksmi, tādējādi samazinot pārmērīgo locekli.

Izvairieties no atalgojuma Meow

Kad jūsu kaķis mēra, ir dabiski, ka vēlaties pievērst uzmanību un nekavējoties atrisināt problēmu. Tomēr Meow apbalvošana var veicināt nevēlamu izturēšanos. Mēģiniet ignorēt sava kaķa meow un pievērst uzmanību tikai tad, kad viņš ir mierīgs un kluss. Tādā veidā viņš sapratīs, ka meow nav efektīvs, lai iegūtu to, ko vēlas.

Skatīt veterinārārstu

Ja jūsu kaķa pārmērīgais Meow saglabājas pat pēc šo padomu izmēģināšanas, ir svarīgi konsultēties ar veterinārārstu. Profesionālais var novērtēt jūsu kaķa veselību un norādīt uz iespējamiem problēmas risinājumiem. Turklāt veterinārārsts var ieteikt par kastrācijas iespējamību, kas dažos gadījumos var palīdzēt samazināt meow.

Sekojot šiem padomiem, jūs atradīsities uz pareizā ceļa, lai jūsu kaķis tik ļoti mani apturētu. Atcerieties, ka ir pacietība un neatlaidība, jo katrs kaķis ir unikāls un var paņemt laiku, lai uzvedība mainītos. Ar mīlestību un rūpēm jūs varēsit palīdzēt savam kaķim sazināties atbilstoši.