Kā veikt garīgu tīrīšanu dzīvesvietā

Kā veikt garīgu tīrīšanu dzīvesvietā

Garīgā tīrīšana ir svarīga prakse, lai saglabātu pozitīvu enerģiju mūsu dzīvesvietā. Veicot šo tīrīšanu, mēs noņemam negatīvās enerģijas un reklamējam harmoniskāku un līdzsvarotāku vidi. Šajā emuārā mēs iemācīsim jums vienkāršā un efektīvā veidā veikt garīgu tīrīšanu jūsu mājās.

1. solis: sagatavošana

Pirms sākat garīgo tīrīšanu, ir svarīgi sagatavot vidi. Izslēdziet visas elektroniskās ierīces, atveriet logus, lai svaigs gaiss varētu ienākt, un aizdedzina baltu sveci, lai simbolizētu attīrīšanu.

2. solis: fiziskā tīrīšana

Garīgā tīrīšana sākas ar mājas fizisko tīrīšanu. Organizējiet un notīriet katru istabu, noņemot liekos priekšmetus un veicot pilnīgu tīrīšanu. Tas palīdzēs novērst negatīvu enerģijas uzkrāšanos.

3. solis: vīraks vai smēķēšana

Pēc fiziskas tīrīšanas, iedegt vīraks vai dūmi ar dabīgiem augiem, piemēram, rozmarīnu, salviju vai svēto bāli. Nododiet augu vīraks vai dūmi uz katra mājas stūra, vizualizējot vides attīrīšanu.

4. solis: lūgšana vai mantra

Smēķējot, lūdzieties vai atkārtojiet mantru, kas ir saskaņā ar jūsu garīgo pārliecību. Tas palīdzēs stiprināt nodomu tīrīt un aizsargāt vidi.

5. solis: kristāla enerģija

Ja jums mājās ir kristāli, izmantojiet šo brīdi, lai tos aktivizētu. Ievietojiet tos traukā ar ūdeni un rupju sāli uz dažām stundām vai atstājiet tos pakļautiem saules gaismai visu dienu. Kristāli ir lieliski sabiedrotie enerģijas tīrīšanā.

6. solis: vizualizācija un meditācija

Pēc smēķēšanas un kristālu enerģijas, rezervējiet brīdi, lai apskatītu pozitīvo enerģiju, piepildot katru mājas istabu. Izveidojiet meditāciju, dziļi elpojot un iedomājoties gaismu un mieru, kas izplatās visur.

7. solis: uzturēšana

Regulāri jāveic garīgā tīrīšana, lai saglabātu harmoniju jūsu dzīvesvietā. Iestatiet tīrīšanas rutīnu neatkarīgi no tā, vai tā ir nedēļā vai mēnesī, un atkārtojiet iepriekšējās darbības, lai atjaunotu vides enerģiju.

Tagad, kad jūs zināt, kā veikt garīgu tīrīšanu savā dzīvesvietā, ieviest šos padomus praksē un sajust atšķirību savas mājas enerģijā. Atcerieties, ka garīgā tīrīšana ir personīga prakse, un katra to var pielāgot atbilstoši viņu uzskatiem un intuīcijai.