Kā padarīt makaronus zvejot

Kā padarīt makšķerēšanas masu

Ja jūs esat kaislīgs zvejnieks, jūs zināt, ka laba ēsma ir būtiska, lai piesaistītu zivis. Ļoti efektīva iespēja ir makšķerēšanas masa, ko mājās var izdarīt vienkārši un ekonomiski. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā padarīt savu masu zvejot.

nepieciešamās sastāvdaļas:

  • Kviešu milti
  • Kukurūzas milti
  • fuba
  • Ūdens
  • Vanilla Essence
  • Pārtikas krāsviela

soli pa solim:

1. Sajauciet sausās sastāvdaļas:

Bļodā samaisiet 1 glāzi kviešu miltu, 1 glāzi kukurūzas miltu un 1 glāzi kukurūzas miltu. Šī sastāvdaļu kombinācija nodrošinās ideālu tekstūru masai.

2. Pievienojiet ūdeni:

Pakāpeniski pievienojiet ūdeni sauso sastāvdaļu maisījumam. Ūdens daudzums var atšķirties, bet, lai iegūtu pareizu konsistenci, parasti ir nepieciešama apmēram 1/2 tase. Mīklai jābūt kaļai un viegli veidojamai.

3. Pievienojiet vaniļas esenci:

Pievienojiet mīklai dažus pilienus vaniļas esences. Šī būtība palīdzēs piesaistīt zivis pēc patīkamas smaržas.

4. Pievienojiet pārtikas krāsvielu:

Ja vēlaties, mīklai pievienojiet dažus pilienus pārtikas krāsošanas, lai tā būtu vizuāli pievilcīgāka. Zivis bieži piesaista spilgtas krāsas, piemēram, sarkanas un dzeltenas.

5. Labi mīciet:

Ar tīrām rokām labi mīciet mīklu, līdz visas sastāvdaļas ir labi iestrādātas. Pārliecinieties, ka mīkla ir viendabīga un bez gabaliņiem.

6. Modelējiet masu:

Tagad ir pienācis laiks mīklu veidot mazās bumbiņās vai tārpos. Šīs formas ir ļoti efektīvas, lai piesaistītu zivis.

7. Ļaujiet mīklai atpūsties:

Ļaujiet mīklas bumbiņām vai tārpiem atpūsties apmēram 30 minūtes, pirms tās lieto zvejā. Tas ļaus mīklai kļūt stingrākam un iegūt ideālu konsistenci.

Tagad, kad jūs zināt, kā padarīt masu zvejot, vienkārši ieviesiet to praksē un baudiet veiksmīgu makšķerēšanu. Atcerieties vienmēr ievērot sava reģiona zvejas likumus un izmantot pareizo aprīkojumu. Laba makšķerēšana!

Avots: www.exemplowebebsite.com