Kā padarīt leopardu uz nagu

Kā pagatavot leopardu uz nagu

Vai jūs kādreiz esat domājis par nagu atstāšanu ar mežonīgāku un stilīgāku izskatu? Leoparda drukāšana ir lieliska iespēja tiem, kas vēlas dot treknumu un nagu eleganci. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā padarīt leopardu uz nagu.

nepieciešamie materiāli

  • Nude nagu laka
  • Melna emalja
  • Brauns emalja
  • smalka suka
  • Nagu nūja
  • Emaljas noņemšanas līdzeklis

soli pa solim

1. solis: sagatavošana

Sāciet ar nagu pagatavošanu, noņemot jebkuru priekšējo emaljas atlikumu ar emaljas noņemšanu. Tad parādās un slīpē nagus, lai atstātu tos vēlamajā formātā.

2. solis: pliks nagu laka

Visiem nagiem uzklājiet pliko emaljas slāni un sagaidiet, ka pilnībā nožūs.

3. solis: Leoparda plankumi

Ar melnu nagu laku pagatavojiet mazus neregulārus traipus uz nagiem. Šīs vietas būs leoparda izdrukas pamatā. Izmantojiet plānu suku, lai izveidotu traipus.

4. solis: kontūras

Ar brūnu emalju un plānu suku izveidojiet kontūras ap melnajiem plankumiem. Šīs kontūras traipiem piešķirs leoparda formu.

5. solis: Sīkāka informācija

Ar plānu suku un melnu nagu laku izveidojiet nelielus triecienus traipu iekšpusē, lai sniegtu sīkāku informāciju leoparda izdrukai.

6. solis: apdare

Pēc leoparda apdrukas pabeigšanas uz visiem nagiem, pagaidiet dažas minūtes un pabeidziet ar papildu spīduma slāni, lai nodrošinātu lielāku izturību un emalju spīdumu.

Jūs esat gatavs parādīt nagus ar leoparda apdruku! Veidojot dažādas krāsu kombinācijas, atcerieties praktizēt, lai uzlabotu tehniku ​​un atraisītu radošumu. Izklaidējieties!