Kā padarīt Jaguar uz nagu

Kā padarīt Jaguar uz nagu

Ja esat nagu mākslas cienītājs un vēlaties iemācīties izgatavot Jaguar dekorāciju uz nagiem, jūs esat pareizajā vietā! Šajā amatā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā radīt šo apbrīnojamo efektu. Tāpēc iegūstiet nagu lakas un sāksim!

nepieciešamie materiāli

  • Nude nagu laka
  • Melna emalja
  • smalka suka
  • Nagu nūja
  • Emaljas noņemšanas līdzeklis

soli pa solim

1. solis: sagatavošana

Sāciet ar nagu pagatavošanu, noņemšanu no priekšējās emaljas atlikuma un slīpējot tos vēlamajā formātā. Pēc tam uzklājiet pamatni, lai aizsargātu nagus.

2. solis: pliks nagu laka

Visiem nagiem uzklājiet divus pliko emaljas slāņus un gaidiet, lai pilnībā nožūtu.

3. solis: Jaguar traipi

Ar melnu emalju un plānu suku pagatavojiet mazus neregulārus traipus uz nagiem. Šīs vietas būs pamats Jaguar efekta radīšanai.

4. solis: Sīkāka informācija

Ar tādu pašu plānu suku un melno emalju veidojiet mazus triecienus ap traipiem, atdarinot unces ādas malas. Šī informācija dekorēšanai pievienos pēdējo pieskārienu.

5. solis: apdare

Pēc detaļas pabeigšanas pagaidiet, līdz dažas minūtes nožūst nagu laka. Pēc tam uzklājiet papildu spīduma slāni, lai nodrošinātu, ka dekorēšana ilgāk un tai ir perfekta apdare.

Un gatavs! Tagad jums ir nagi, kas dekorēti ar Jaguar efektu. Šī nagu māksla ir lieliski piemērota tiem, kam patīk uzdrošināties un vienmēr būt modē. Izmēģiniet dažādas emaljas krāsas un izklaidējieties izveidot savas kombinācijas.

Atcerieties, ka ir pacietība un prakse uzlabot savu tehniku. Laika gaitā šajā mākslā jūs kļūsit arvien labāks. Un neaizmirstiet rūpēties par nagiem, vienmēr turot tos tīrus un hidratētus.

Mēs ceram, ka jums patika mūsu apmācība, kā padarīt Jaguar uz nagu. Ja jums ir kādi jautājumi, atstājiet to komentāros. Un neaizmirstiet dalīties ar mums savos darbos!