Kā panākt, lai tālrunis tiktu ielādēts ātrāk

Kā panākt, lai tālrunis būtu ātrāks

Vai jūs kādreiz esat steidzami izmantojis savu tālruni, bet vai tas bija ar mazu akumulatoru? Tas var būt ļoti nomākti, it īpaši, ja mums nav laika gaidīt, kamēr tālrunis pilnībā uzlādēsies. Bet vai jūs zinājāt, ka ir daži padomi un triki, kas var palīdzēt ātrāk uzlādēt tālruni? Šajā rakstā mēs parādīsim dažus no šiem padomiem, lai jūs varētu maksimāli izmantot savu mobilo ierīci.

1. Izmantojiet oriģinālo lādētāju

Ir ļoti svarīgi izmantot sava mobilā tālruņa oriģinālo lādētāju, jo tas tika izstrādāts īpaši jūsu modelim. Ģenēriskie lādētāji var nenodrošināt tādu pašu jaudas un enerģijas kvalitāti, kas var izraisīt lēnāku slodzi.

2. Izslēdziet tālruni lādēšanas laikā

Vienkāršs veids, kā paātrināt tālruņa ielādi, ir to izslēgt, kamēr tas ir savienots ar lādētāju. Tas neļauj ierīcei patērēt enerģiju, lai tā darbotos fona lietojumos, ļaujot akumulatoru uzlādēt ātrāk.

3. Aizveriet fona lietojumprogrammas

Dažas lietojumprogrammas turpina patērēt enerģiju pat tad, ja tās netiek izmantotas. Pirms tālruņa savienojuma ar lādētāju noteikti aizveriet visas lietojumprogrammas fonā. Tas palīdzēs samazināt enerģijas patēriņu un paātrināt iekraušanas procesu.

4. Samaziniet ekrāna spilgtumu

Tālruņa ekrāns ir viens no visvairāk enerģijas komponentiem. Ekrāna spīduma samazināšana iekraušanas laikā var palīdzēt paātrināt procesu. Turklāt ieteicams arī atspējot tādas funkcijas kā automātisks spīdums un animēts tapetes, kas var patērēt vairāk enerģijas.

5. Izmantojiet lidmašīnas režīmu

Plaknes režīms atspējo visus mobilā tālruņa bezvadu savienojumus, piemēram, Wi-Fi, Bluetooth un mobilos datus. Tas samazina enerģijas patēriņu un ļauj tālrunim ātrāk uzlādēt. Atcerieties aktivizēt plaknes režīmu tikai tad, kad jums nav jāizmanto šie savienojumi.

6. Izvairieties no tālruņa lietošanas, kamēr tas uzlādē

Lai arī ir vilinoši izmantot tālruni, kamēr tas ir savienots ar lādētāju, tas var samazināt iekraušanas ātrumu. Lietojumprogrammu, spēļu un intensīvu resursu izmantošana patērē enerģiju un var palēnināt iekraušanas procesu. Tāpēc, ja iespējams, ieteicams izvairīties no tālruņa lietošanas.

7. Saglabājiet tālruni svaigā vietā

Siltums var negatīvi ietekmēt akumulatora veiktspēju un uzlādes procesu. Tāpēc sūtījuma laikā ir svarīgi turēt tālruni vēsā vietā. Izvairieties no tā, ka tā ir pakļauta saulei vai tuvu siltuma avotiem, piemēram, pārkarsētiem radiatoriem un lādētājiem.

8. Notīriet slodzes savienotāju

Laika gaitā mobilā tālruņa slodzes savienotājs var uzkrāt netīrumus un putekļus, kas var traucēt iekraušanas procesu. Izmantojiet kokvilnas tamponu vai mīkstu zobu suku, lai regulāri notīrītu kravas savienotāju. Tas garantēs pareizu savienojumu un efektīvāku ielādi.

Secinājums

Sekojot šiem vienkāršajiem padomiem, varat paātrināt tālruņa uzlādes procesu un maksimāli izmantot akumulatoru. Atcerieties izmantot oriģinālo lādētāju, uzlādēšanas laikā izslēdziet tālruni, aizveriet fona lietojumprogrammas un turiet tālruni vēsā vietā. Izmantojot šos mērījumus, jums var būt mobilais tālrunis, kas vienmēr ir gatavs lietošanai, pat ja jums ir maz akumulatora.