Kā pagatavot vistu, lai iegūtu kolagēnu

Kā pagatavot vistas pēdu, lai iegūtu kolagēnu

Ja jūs meklējat dabisku kolagēna avotu, vistas pēda var būt lieliska iespēja. Papildus tam, ka tā ir daļa no bieži izmestās vistas, vistas pēda ir bagāta ar kolagēnu, būtisku olbaltumvielu ādas veselībai, matiem, nagiem un locītavām.

Kolagēna ieguvumi

Kolagēns ir atbildīgs par ādas elastības un stingrības saglabāšanu, kā arī par ieguldījumu locītavu veselībā un matu un nagu stiprināšanā. Gadu gaitā mūsu ķermeņa kolagēna ražošana samazinās, kas var izraisīt grumbu, sagging un locītavu problēmu parādīšanos.

Tāpēc ir svarīgi meklēt alternatīvas, lai aizstātu šo svarīgo olbaltumvielu. Vistas pēda ir pieejama un viegli atrodama iespēja, kā arī ir ilgtspējīgs veids, kā baudīt visas vistas daļas.

Kā pagatavot vistas pēdu

Lai iegūtu vistas pēdā esošo kolagēnu, tas ir nepieciešams pagatavot ilgu laiku. Lēnais gatavošanas process ļauj kolagēnu atbrīvot no kauliem un skrimšļiem, padarot mūsu ķermeni vieglāku absorbēšanu.

  • Vispirms labi nomazgājiet vistas pēdas tekošā ūdenī.
  • Lielā pannā ielieciet vistas pēdas un pievienojiet pietiekami daudz ūdens, lai tās pārklātu.
  • Uzlejiet pannu uz lielu siltumu un vāriet apmēram 10 minūtes.
  • Pēc šī laika iztukšojiet ūdeni un atkal nomazgājiet vistas pēdas.
  • Pannu piepildiet ar tīru ūdeni un pievienojiet jūsu izvēlēto garšvielu, piemēram, sīpolu, ķiplokus, pētersīļus, sāli un piparus.
  • Pannā uz zemu siltumu un pagatavojiet vismaz 2 stundas vai līdz gaļa ir mīksta un atslābina no kauliem.
  • Noņemiet vistas pēdas no pannas un ļaujiet atdzist.
  • Pēc dzesēšanas jūs varat izmantot buljonu, kas iegūts, lai sagatavotu zupas, mērces vai patērēt kā barojošu buljonu.
  • Kā patērēt vistas pēdu

    Vistas pēdu var patērēt daudzos veidos. Jūs varat izmantot sasmalcinātu gaļu tādās receptēs kā pīrāgi, salāti vai pildījumi. Iegūto buljonu var izmantot kā zupu vai mērču pamatni, pievienojot aromātu un barības vielas preparātiem.

    Turklāt vistas pēdu var izmantot, lai pagatavotu mājās gatavotu želeju, kas ir lieliska iespēja tiem, kas meklē veselīgu un bagātīgu kolagēna desertu.

    Galīgie apsvērumi

    Vistas pēda ir lielisks kolagēna avots, būtisks olbaltumviela ādas veselībai, matiem, nagiem un locītavām. Pareizi sagatavojot to, ir iespējams iegūt visas šī olbaltumvielas dabiski un pieejamas.

    Mēģiniet savās receptēs iekļaut vistas pēdu un izbaudīt visas priekšrocības, ko kolagēns var piedāvāt jūsu veselībai un skaistumam.