Kā frizūra ar liguinhas

Kā frizūra ar liguinhas

Liguinhas frizūras ir lieliska iespēja tiem, kas vēlas dot matiem īpašu pieskārienu. Papildus tam, ka tie ir viegli izdarāmi, tie ir arī daudzpusīgi un tos var izmantot vairākas reizes. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā veikt frizūru ar Liguinhas.

1. solis: izvēlieties liguinhas

Pirmais solis, lai izveidotu frizūru ar Liguinhas, ir izvēlēties pareizo Liguinhas. Tirgū ir pieejami vairāki veidi un krāsas, tāpēc izvēlieties tos, kas atbilst jūsu stilam un matiem.

2. solis: atsevišķi mati

Pēc liguinhas izvēles ir pienācis laiks atdalīt matus. Jūs varat izvēlēties darīt frizūru ar visiem matiem vai vienkārši daļu no tā. Ja vēlaties, varat arī izgatavot sānu frizūru vai augstu zirgasti.

3. solis: Sadaliet matus sadaļās

Lai atvieglotu procesu, sadaliet matus sadaļās. Tas palīdzēs nodrošināt, ka liguinhas ir labi izplatītas un frizūra ir skaistāka. Izmantojiet ķemmi, lai veiktu dalījumu un nostiprinātu katru sadaļu ar liguinha.

4. solis: nostipriniet liguinhas

Tagad ir pienācis laiks turēt liguinhas. Paņemiet matu sekciju un nostipriniet Liguinha pie pamatnes. Pēc tam pievienojiet vairāk liguinhas gar sekciju, atstājot vietu starp tām. Atkārtojiet procesu visās matu sadaļās.

5. solis: pabeidziet frizūru

Pēc visu Liguinhas arestēšanas ir pienācis laiks pabeigt frizūru. Jūs varat atstāt matus vaļīgus vai bulciņu vai pīt ar matu sekcijām. Izmantojiet kādu fiksējošu aerosolu, lai pārliecinātos, ka frizūra ilgst ilgāk.

Papildu padomi:

– mēģiniet izmantot krāsainas ligas, lai frizūrai pievienotu jautrības pieskārienu.

– ja vēlaties sarežģītāku frizūru, pievienojiet tādus aksesuārus kā klipi vai tiāras.

– nevelciet liguinhas, lai nesabojātu matus.

Tagad, kad jūs zināt, kā veikt frizūru ar Liguinhas, vienkārši ielieciet to praksē un šūpojas ar citu un stilīgu izskatu. Izklaidējieties un izmēģiniet jaunas krāsas un stilu kombinācijas!