Kā izteikt nepatiesu punktu

Kā padarīt nepatiesu punktu

Viltus punkts ir paņēmiens, ko izmanto šūšanā, lai izveidotu perfektu apdari apģērbos, rokdarbos un citos projektos. Tas sastāv no neredzamas šuves izveidošanas, kas neparādās auduma labajā pusē. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā izteikt nepatiesu punktu.

1. solis: sagatavojiet materiālu

Pirms sākat izteikt viltus punktu, ir svarīgi, lai rokā būtu šādi materiāli:

  • Adatas šūšana
  • tādas pašas krāsas līnija kā audums
  • šķēres
  • Audums

2. solis: novietojiet audumu

Novietojiet abas auduma daļas, kuras vēlaties apvienot, ar sānu tiesībām, kas ir vērstas iekšā. Pārliecinieties, ka malas ir izlīdzinātas.

3. solis: izveidojiet pirmo šuvi

Ar adatu un līniju izveidojiet taisnu šuvi gar auduma malu. Pārliecinieties, ka šuve ir stingra, bet ne pārāk saspringta.

4. solis: sagatavojiet viltus punktu

Tagad sagatavosim viltus punktu. Lai to izdarītu, jums būs jāapzina audums uz pusēm, lai šuve būtu paslēpta šajā krokā.

5. solis: izveidojiet viltus punktu

Ar salocītu audumu ievietojiet adatu krokā un pagatavojiet nelielu kodumu. Pēc tam ievadiet adatu auduma augšpusē, tieši virs krokas un pagatavojiet vēl vienu sakodi.

Turpiniet veikt šo kustību, pārmaiņus starp auduma kroku un augšdaļu, līdz tā sasniedz šūšanas galu.

6. solis: Pabeidziet viltus punktu

Lai pabeigtu viltus punktu, mezglotu līniju un sagrieztu lieko daudzumu. Pārliecinieties, ka mezgls ir ļoti stingrs, lai novērstu šuves neatļautu.

gatavs! Tagad jūs zināt, kā izteikt viltus punktu. Šis paņēmiens ir ļoti noderīgs, lai nodrošinātu profesionālu apdari jūsu šujmašīnās. Izmēģiniet un redziet jūsu radīto atšķirību!