Kā padarīt durvju aizsargu

Kā izveidot durvju aizsargu

Ja jūs meklējat veidu, kā aizsargāt savas durvis no skrāpējumiem, klauvē un citiem bojājumiem, durvju aizsargs var būt ideāls risinājums. Šajā rakstā mēs parādīsim, kā izveidot vienkāršu un efektīvu durvju aizsargu, izmantojot pieejamus un viegli atrodamus materiālus. Sekojiet soli pa solim zemāk un īsā laikā aizsargāt durvis!

nepieciešamie materiāli:

  • izturīgs audums
  • akrila sega
  • Divkāršās nodalītā lente
  • līnija un adata
  • šķēres

soli pa solim:

1. Izmērīt durvis:

Sāciet, izmērot durvju augstumu un platumu, kur vēlaties ievietot aizsargu. Pierakstiet mērījumus, lai jūs varētu sagriezt audumu un akrila segu pareizajā izmērā.

2. Izgrieziet audumu un akrila segu:

Izmantojot norādītos mērījumus, sagrieziet audumu un akrila segu vajadzīgajā izmērā. Atcerieties, sagriežot audumu, atstājiet šūšanas robežu.

3. Šujiet audumu:

Audumu salieciet uz pusēm, iekšpusē un šujiet sānus un dibenu. Noteikti atstājiet augšdaļu atvērtu, lai ievietotu akrila segu.

4. Ievietojiet akrila segu:

Ar sašūto audumu pagrieziet to labajā pusē un ievietojiet akrila segu no augšas. Pārliecinieties, ka sega ir labi sadalīta un aizpilda visu vietu.

5. Aizveriet augšdaļu:

Salieciet auduma augšdaļas malas un šujiet, lai aizvērtu. Pārliecinieties, ka akrila sega ir labi iestrēdzis aizsargā.

6. Salabojiet aizsargu pie durvīm:

Izmantojiet divstāvu lenti, lai fiksētu aizsargu durvju iekšpusē. Pārliecinieties, ka lente ir labi ievērota gan aizsargā, gan durvīs.

7. Pielāgot un pabeigt:

Pārliecinieties, vai aizsargs ir labi novietots un, ja nepieciešams, pielāgo. Pārliecinieties, vai tas aptver visu teritoriju, kuru vēlaties aizsargāt. Pabeidziet, labi nospiežot lenti, lai nodrošinātu drošu fiksāciju.

Tagad jums ir durvju aizsargs, kuru pats izgatavojis! Papildus durvju aizsardzībai pret bojājumiem tas var arī pievienot stila pieskārienu jūsu rotājumam. Izmēģiniet dažādus audumus un izdrukas, lai pielāgotu aizsargu. Izklaidējieties, veidojot un aizsargājot!

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Līdz nākamajai reizei!