Kā padarīt sveču aizsargu gājienam

Kā padarīt sveču aizsargu gājienam

Reliģiskās gājieni ir ticības un ziedošanās brīži, un sveces ir svarīgi elementi šajos rituālos. Lai nodrošinātu drošību un izvairītos no negadījumiem, ir ierasts izmantot sveču aizsargus. Šajā emuārā mēs iemācīsim jums, kā vienkāršā un praktiskā veidā izveidot sveču aizsargu gājienam.

nepieciešamie materiāli

  • šķēres
  • Kartes papīrs
  • Balta līme
  • līmlente
  • PEN
  • Stills
  • Lineāls

soli pa solim

1. solis: mērījumi

Ar lineālu izmēriet sveces augstumu un apkārtmēru, kas tiks izmantota gājienā. Pierakstiet šos mērījumus uz papīra, lai atvieglotu procesu.

2. solis: zīmēšana

Ar mērījumiem rokā uzzīmējiet taisnstūri uz kartona, izmantojot pildspalvu un lineālu. Taisnstūra augstumam jābūt vienādam ar sveces augstumu, un platumam jābūt vienādam ar sveces apkārtmēru.

3. solis: izgriezums

Ar irbuli un šķērēm sagrieziet taisnstūri, kas uzzīmēts uz kartona. Esiet piesardzīgs, lai šajā procesā nesasainotos.

4. solis: saloces

Salieciet karšu atriebību uz pusēm, veidojot cilindru. Izmantojiet lenti, lai salabotu cilindra galus, nodrošinot, ka tā ir ļoti stingra.

5. solis: apdare

Lai sveču aizsargam būtu skaistāka apdare, kartona pārklāšanai varat izmantot baltu līmi un krāsainu papīru. Vienkārši ielīmējiet krāsaino papīru uz aizsarga ārpuses un gaidiet pilnīgu žāvēšanu.

Jums tagad ir personalizēts un drošs sveču aizsargs, ko izmantot reliģiskās gājienos. Vienmēr atcerieties, lai svece būtu izgaismota no viegli uzliesmojošiem materiāliem un ievērot visus nepieciešamos pasākumus, lai izvairītos no negadījumiem.

Mēs ceram, ka šī apmācība ir bijusi noderīga un ka jūs varat izbaudīt savas gājienus ar lielāku mierīgumu un drošību. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet to komentāros!