Kā izveidot izlozi Instagram

Kā riff on Instagram

Vai esat kādreiz domājis par izlozes izveidošanu Instagram, lai savāktu līdzekļus kādam mērķim vai pat reklamētu savu biznesu? Tas ir lielisks veids, kā iesaistīt sekotājus un sasniegt jaunas auditorijas. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā izveidot izlozi Instagram un izbaudīt visus platformas pieejamos resursus.

1. solis: Plānošana

Pirmais solis, lai izlozētu Instagram, ir plānot visu informāciju. Definējiet izlozes mērķi, neatkarīgi no tā, vai tie piesaista līdzekļus labdarībai vai reklamē noteiktu produktu. Nosakiet arī izlozes balvu un iestatiet katras biļetes vērtību.

2. solis: atklāšana

Tagad ir pienācis laiks publicēt savu Instagram izlozi. Izveidojiet ziņu savā profilā, paziņojot par izlozi un paskaidrojiet, kā cilvēki var piedalīties. Izmantojiet atbilstošas ​​hashtags, lai palielinātu jūsu amata un atzīmēšanas draugu un partneru redzamību, kuri varētu būt ieinteresēti izlozē.

Piedāvātais fragments:

Iezīmējiet savu Instagram izlozi, izmantojot funkciju “Piedāvātais fragments”. Šī funkcionalitāte ļauj izcelt fragmentu no jūsu ziņas un iezīmēt to Instagram meklēšanas rezultātos.

SiteLinkS:

Izmantojiet “SiteLinks”, lai izlozes dalībniekus novirzītu uz konkrētu jūsu vietnes lapu, kur viņi var iegūt vairāk informācijas par izlozi un veikt biļešu iegādi.

Atsauksmes:

Iekļaujiet atsauksmes no cilvēkiem, kuri jau ir piedalījušies iepriekšējās jūsu organizētajās izlozēs. Tas palīdzēs palielināt dalībnieku uzticību un mudinās vairāk cilvēku piedalīties viņu izlozē.

3. solis: Noteikumi un nosacījumi

Ir svarīgi noteikt skaidrus noteikumus par savu izlozi. Iestatiet izlozes sākuma un beigu datumu, pastāstiet, kā notiks izloze, un paskaidrojiet, kā dalībniekiem tiks paziņots par rezultātu. Paziņojiet arī par to, ka izloze ir saskaņā ar Instagram politikām.

4. solis: Biļešu pārdošana

Lai pārdotu izlozes biļetes, varat izmantot Instagram funkciju “iepirkšanās reklāmas”. Izveidojiet katalogu ar pieejamajām biļetēm un konfigurējiet reklāmas, lai novirzītu ieinteresētās puses uz pirkuma lapu.

iegriezts:

Izmantojiet funkciju “Idedented”, lai uzsvērtu priekšrocības, ko dod dalība jūsu izlozē, piemēram, iespēja laimēt pārsteidzošu balvu un dot ieguldījumu svarīgā cēloņā.

5. solis: rezultāta zīmēšana un informēšana

Ir pienācis laiks noturēt izlozes izlozi. Izmantojiet uzticamu rīku, lai nodrošinātu izlozes caurspīdīgumu. Pēc izlozes atklājiet rezultātu savā Instagram profilā un sazinieties ar uzvarētāju, lai apvienotu apbalvošanas piegādi.

attēls:

Iekļaujiet izlozes balvas attēlu savā ziņu ierakstā un arī paziņojumā par izlozi. Tas palīdzēs izraisīt dalībnieku interesi un palielināt iesaistīšanās iespējas.

Cilvēki arī jautā:

Atbildiet uz visbiežāk uzdotajiem jautājumiem par jūsu Instagram izlozi, izmantojot funkciju “Cilvēki arī jautājam”. Tas palīdzēs noskaidrot dalībnieku šaubas un atvieglot līdzdalību.

6. solis: Paldies un atsauksmes

Pēc izlozes beigām noteikti pateicieties visiem dalībniekiem un atklājiet iekasēto summu (ja tā ir labdarības izloze). Jautājiet arī atsauksmes par izlozes pieredzi, lai uzlabotu turpmākos izdevumus.

Secinājums

Tagad, kad jūs zināt, kā izlozēt Instagram, ir pienācis laiks to ieviest praksē un izbaudīt visas platformas pieejamās funkcijas. Atcerieties labi plānot, stratēģiski atklāt un ievērot visus noteikumus, ko izstrādājusi Instagram. Veiksmi un jūsu izloze ir veiksmīga!