Kā izstāties uz bet365

Kā svīst uz bet365

Bet365 ir viena no lielākajām tiešsaistes likmēm pasaulē, kas piedāvā plašu sporta derību iespēju un kazino spēļu klāstu. Ja esat Bet365 spēlētājs vai spēlētājs un vēlaties zināt, kā atsaukt, šis raksts ir paredzēts jums.

soli pa solim, lai atsauktu bet365

1. Piesakieties savā Bet365 kontā, izmantojot savu lietotājvārdu un paroli.

2. Noklikšķiniet uz sava profila ikonas, kas atrodas lapas augšējā labajā stūrī.

3. Izvēlnē Suspended atlasiet opciju “Bank”.

4. Lapā “Bank” jūs atradīsit visas depozīta un izņemšanas iespējas.

5. Atlasiet vēlamo izņemšanas opciju. Bet365 piedāvā vairākas iespējas, piemēram, banku pārskaitījumu, kredītkartes, elektroniskos makus, cita starpā.

6. Aizpildiet pieprasītos datus, lai tie kalpotu, kā vēlamo vērtību un mērķa konta informāciju.

7. Pārbaudiet visu ievadīto informāciju un noklikšķiniet uz “Apstiprināt”, lai pabeigtu izņemšanu.

Svarīgi:

Ir svarīgi atzīmēt, ka Bet365 ir drošības un naudas atmazgāšanas drošības politika, tāpēc var būt nepieciešams nosūtīt papildu dokumentus, lai pārbaudītu jūsu identitāti pirms izņemšanas.

termiņi un izņemšanas likmes uz bet365

BET365 termiņi un izņemšanas likmes var atšķirties atkarībā no izvēlētās metodes. Dažām metodēm var būt papildu maksa, bet citas ir bez maksas. Pirms darījuma veikšanas ir svarīgi pārbaudīt īpašo informāciju par katru izņemšanas opciju.

Secinājums

BET365 laupīšana ir vienkāršs un drošs process. Vienkārši izpildiet iepriekšminētās darbības un izvēlieties izņemšanas iespēju, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām. Pirms darījuma veikšanas atcerieties pārbaudīt piemērošanas termiņus un likmes. Ja jums ir kādi jautājumi vai grūtības, sazinieties ar BET365 klientu atbalstu, lai saņemtu palīdzību.