Kā izstāties Betano

Kā atlaist Betano

Betano ir viena no galvenajām sporta derību mājām un tiešsaistes kazino tirgū. Ja esat platformas lietotājs un vēlaties uzzināt, kā atsaukt, šis raksts ir paredzēts jums. Turpiniet lasīt, lai atklātu soli pa solim.

1. solis: piekļūstiet savam kontam

Lai izņemtu Betano, jums jāpiesakās savā kontā. Apmeklējiet oficiālo Betano vietni un piesakieties ar savu lietotājvārdu un paroli.

2. solis: dodieties uz izņemšanas sadaļu

Pēc pieteikšanās meklējiet izņemšanas iespēju. Parasti tas atrodas galvenajā izvēlnē vai noteiktā jūsu konta apgabalā.

3. solis: izvēlieties izņemšanas metodi

Betano piedāvā dažādas izņemšanas metodes, piemēram, banku pārskaitījumu, kredītkartes un virtuālos makus. Izvēlieties metodi, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.

4. solis: aizpildiet nepieciešamo informāciju

Atkarībā no izvēlētās izņemšanas metodes jums būs jāsniedz papildu informācija, piemēram, bankas dati vai informācija no sava virtuālā maka. Aizpildiet visu pieprasīto informāciju un pārliecinieties, ka tā ir pareiza.

5. solis: apstipriniet izņemšanu

Pēc visas nepieciešamās informācijas aizpildīšanas pārskatiet datus un apstipriniet izņemšanu. Gaidiet Betano apstiprinājumu, lai pabeigtu procesu.

6. solis: pagaidiet, lai saņemtu

Pēc izņemšanas apstiprināšanas gaidiet pieprasītās summas apstrādi un saņemšanu. Apstrādes laiks var atšķirties atkarībā no izvēlētās metodes un Betano politikas.

Tagad, kad jūs zināt, kā izņemt Betano, izbaudīt savus ienākumus un izklaidēties platformā. Vienmēr atcerieties spēlēt atbildīgi un noteikt savas likmes.

avoti:

  • Betano oficiālā vietne
  • Betano palīdzības lapa
  • Lasīt arī:

    Atruna: Šim emuāram nav tiešas saiknes ar Betano. Šeit esošā informācija ir balstīta uz pētījumiem, un tā var būt pakļauta izmaiņām. Mēs vienmēr iesakām pārbaudīt atjaunināto informāciju Betano oficiālajā vietnē.