Kā atbalstīt suspendēto augu vāzi

Kā atbalstīt suspendēto augu vāzi

Tā kā augi mājās rada dzīvību un prieku vidē, bet mums ne vienmēr ir pietiekami daudz vietas, lai tos novietotu uz grīdas vai uz galdiem. Lielisks risinājums tam ir suspendētās augu vāzes atbalstam. Papildus telpas taupīšanai šāda veida atbalsts videi piešķir arī dekoratīvu pieskārienu. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā izveidot suspendētas augu vāzes atbalstu.

nepieciešamie materiāli

  • šķēres
  • izturīga virkne
  • Augu vāze
  • Griestu āķis
  • Metāla stīpa
  • Koka gredzens

soli pa solim

1. solis: izvēlieties vietu

Pirmais solis ir izvēlēties, kur vēlaties pakārt augu vāzi. Pārliecinieties, vai vietne ir pietiekami droša un izturīga, lai atbalstītu trauka un auga svaru.

2. solis: āķa sagatavošana

Fiksējiet griestu āķi izvēlētajā vietā. Pārliecinieties, ka esat labi arestēts, lai izvairītos no negadījumiem.

3. solis: stīpu sagatavošana

Nostipriniet metāla stīpu griestu āķī. Pēc tam izejiet izturīgo auklu caur koka gredzenu un mezglējiet to, lai to salabotu.

4. solis: Vāzes sagatavošana

Novietojiet augu vāzi koka gredzena turētāja iekšpusē. Pārliecinieties, vai vāze ir labi uzstādīta un droša.

5. solis: vāzes pakarināšana

Izturiet izturīgo auklu caur trauka kanalizācijas caurumu un mezglējiet to, lai to salabotu. Pārliecinieties, vai vāze karājas vēlamajā augstumā.

6. solis: augstuma pielāgošana

Ja nepieciešams, pielāgojiet augu vāzes augstumu, kas to vairāk vai mazāk aptur. Pārliecinieties, vai vāze ir līdzīga un droša.

Secinājums

Piekārtas augu vāzes atbalsta izgatavošana ir lielisks veids, kā baudīt telpu un pievienot videi dekoratīvu pieskārienu. Izmantojot pareizos materiālus un sekojot soli pa solim, jūs varēsit izveidot personalizētu un drošu atbalstu saviem augiem. Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs un ka jūs varat veiksmīgi veikt savu atbalstu!