Kā izgatavot gabalus sejā

Kā pīrāga sejā

Kurš nekad nav redzējis pīrāga ainu sejā filmās vai televīzijas šovos un gribējis izmēģināt? Pīrāgs sejā ir klasisks joks, kas var būt ļoti jautri ballītēs, pasākumos vai pat draugu vidū. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā droši un jautri pagatavot pīrāgu sejā.

nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 1 Maria Biscuit pakete
  • 1 kanna iebiezināta piena
  • 1 kanna skāba krējuma
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 zemeņu garšas želatīna iepakojums
  • Ūdens

soli pa solim:

1. Pīrāga pamatnes sagatavošana:

Bļodā sasmalciniet Maria krekerus, līdz tie ir labi sasmalcināti. Pievienojiet izkausēto sviestu un labi samaisiet. Tad novietojiet maisījumu pīrāga formas apakšā, nospiežot ar rokām tā, lai tas būtu ļoti kompakts. Ledusskapī apmēram 15 minūtes, lai startētu.

2. Pildījuma sagatavošana:

Pannā sajauciet iebiezināto pienu un krējumu. Uzliek zemu karstumu un samaisiet, neapstājoties, līdz maisījums sāk nojaust no pannas dibena. Noņemiet no siltuma un atlieciet malā.

3. Sagatavojot pārklājumu:

Sagatavojiet želatīnu atbilstoši iesaiņojuma instrukcijām, izmantojot norādīto ūdens daudzumu. Ļaujiet tam nedaudz atdzist, bet neļaujiet tai pilnībā sacietēt.

4. Pīrāga iestatīšana:

Noņemiet formu no ledusskapja un pārlejiet pildījumu virs krekinga pamatnes. Pēc tam pārlejiet želatīnu virs pildījuma, pārklājot visu virsmu. Atkal atdzesējiet vismaz 2 stundas vai līdz želatīns ir pilnīgi stingrs.

Kā uzklāt pīrāgu sejā:

Tagad, kad pīrāgs ir gatavs, ir pienācis laiks izklaidēties! Apkopojiet dalībniekus un izvēlieties, kurš būs pirmais, kurš paņems pīrāgu sejā. Novietojiet sevi izvēlētās personas priekšā, turot pīrāgu ar abām rokām. Uzmanīgi uzklājiet pīrāgu uz personas seju, izvairoties no acs un mutes zonas. Atcerieties, ka spēle jāveic ar piekrišanu un cieņu.

Pīrāgs sejā ir klasisks joks, kas var radīt daudz smieklu un jautru mirkļu. Atcerieties vienmēr nodrošināt visu dalībnieku drošību un piekrišanu. Tagad vienkārši izbaudiet un izklaidējieties!