Kā pagatavot Junina ballītes balonu

Kā padarīt Junina Party Balloon

Jūnija ballītes ir pazīstamas ar krāsainajiem un animētajiem rotājumiem, un viens no ikoniskākajiem šo svētku elementiem ir baloni. Junina Party baloni ir jautrs veids, kā izrotāt vidi un svētkiem sagādāt vēl lielāku prieku. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā padarīt Junina ballītes balonu.

nepieciešamie materiāli:

  • Krāsains zīda papīrs
  • Šūšanas līnija
  • Adata
  • līmlente
  • virkne
  • PEN
  • šķēres

soli pa solim:

1. Sagatavojot lomu zīda

Vispirms paņemiet krāsainu zīda papīru un sagrieziet to taisnstūros aptuveni 30 cm x 20 cm. Jūs varat izmantot vienkrāsu vai sajaukt dažādas krāsas, lai balons būtu dzīvs.

2. Papīra salocīšana

Papīra taisnstūri salieciet uz pusēm, veidojot kvadrātu. Pēc tam atkal salieciet uz pusēm, veidojot trīsstūri. Pārliecinieties, ka malas ir izlīdzinātas.

3. Marķējumu veidošana

Ar trīsstūra formas salocītu papīru izmantojiet pildspalvu, lai izveidotu divus marķējumus: vienu pie trīsstūra pamatnes un otru pretējā pamatnes galā. Šie marķējumi tiks izmantoti, lai vadītu šūšanu.

4. Papīra šūšana

Ar adatu un šūšanas līniju sāciet šūt papīru pēc iepriekš izgatavotajiem marķējumiem. Izveidojiet mazus un regulārus punktus, nodrošinot, ka papīrs ir labi iestrēdzis. Turpiniet šūšanu, līdz sasniedzat trīsstūra galu.

5. Pabeidzot balonu

Pēc visa trīsstūra šūšanas pievienojiet abus galus un sasiet līniju, lai veidotu balonu. Noteikti atstājiet vietu, lai piepildītu balonu ar gaisu.

6. Balona piepildīšana

Ar salmu vai gaisa sūkņa palīdzību ievietojiet gaisu balonā caur šūšanas kreiso atveri. Piepildiet balonu, līdz tas sasniedz vēlamo izmēru, un pēc tam labi sasiet atveres, lai gaiss neizkļūtu.

7. Balona dekorēšana

Lai balonu padarītu vēl skaistāku, jūs varat ielīmēt krāsainas lentes balona apakšā vai izgatavot dizainu ar krāsainām pildspalvām. Izmantojiet savu radošumu un atstājiet balonu ar seju!

Tagad, kad esat iemācījies izveidot Junina ballītes balonu, vienkārši ieviesiet to praksē un padariet savus svētkus vēl dzīvīgākas. Izklaidējieties!