Kā izveidot vienkāršu kartona lelli

Kā izveidot vienkāršu kartona lelli

Kartona lelles ir lieliska rotaļlietu iespēja bērniem, jo ​​tās stimulē radošumu un motora koordināciju. Turklāt tos ir viegli pagatavot, un tos var pielāgot pēc katra bērna garšas. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā izveidot vienkāršu kartona lelli.

nepieciešamie materiāli:

  • kartons
  • šķēres
  • Balta līme
  • Guache tinte
  • Brush
  • Krāsainas pildspalvas

soli pa solim:

1. Izgrieziet kartonu

Vispirms sagrieziet kartonu taisnstūra gabalos. Jūs varat izvēlēties lielumu, kuru vēlaties, lai ķermenim, galvai, rokām un kājām.

2. Uzstādiet ķermeni

Pēc tam pielīmējiet kartona gabalus, lai veidotu lelles ķermeni. Izmantojiet balto līmi, lai salabotu detaļas, un ļaujiet tai labi nožūt pirms turpināšanas.

3. Krāsojiet lelli

Pēc tam, kad līme ir sausa, krāsojiet lelli ar guacha krāsu. Izmantojiet dinamiskas krāsas un izklaidējieties, radot unikālu lelles izskatu.

4. Sīkāka informācija un apdare

Pēc krāsas nožūšanas lellei varat pievienot sīkāku informāciju, izmantojot krāsainas pildspalvas. Uzzīmējiet acis, muti, matus un drēbes, lai padarītu to vēl skaistāku.

5. Spēlēt un izklaidēties

Jūsu kartona lelle ir gatava! Tagad vienkārši spēlējiet un izklaidējieties ar viņu. Izmantojiet savu iztēli, lai radītu pārsteidzošus stāstus un piedzīvojumus.

Mēs ceram, ka jums patika šī apmācība, kā izveidot vienkāršu kartona lelli. Tā ir jautra aktivitāte, ko darīt ar bērniem, kā arī lieliska rokām darināta dāvanu iespēja. Atlaidiet savu iztēli un izveidojiet pārsteidzošas lelles!