Kā izveidot vienkāršu frizūru

Kā izveidot vienkāršu frizūru

Runājot par frizūrām, ne vienmēr ir nepieciešams pavadīt stundas skaistumkopšanas salonā vai arī ar progresīvām matu prasmēm. Dažreiz viss, kas jums nepieciešams, ir dažas vienkāršas metodes un daži pamata produkti, lai izveidotu skaistu un elegantu frizūru. Šajā rakstā mēs parādīsim, kā izveidot vienkāršu frizūru, ko var izdarīt mājās, bez komplikācijām.

1. solis: sagatavošana

Pirms sākat veidot frizūru, ir svarīgi pareizi pagatavot matus. Nomazgājiet to ar gludu šampūnu un nosakiet to, lai tas būtu mīksts un viegli ķemmējams. Nosusiniet to ar dvieli, noņemot lieko ūdeni, bet atstājot to pietiekami mitru, lai atvieglotu modelēšanu.

2. solis: izvēlieties frizūru

Tagad ir pienācis laiks izlemt, kuru frizūru vēlaties darīt. Ir vairākas vienkāršas un elegantas iespējas, kuras var izgatavot mājās, piemēram, nekārtīga bulciņa, sānu pinums vai zems zirgaste. Izvēlieties jums vispiemērotāko stilu un ir piemērots šim gadījumam.

3. solis: stilizācija

Pēc frizūras izvēles ir pienācis laiks sākt stilizēt. Izmantojiet plašu zobu ķemmi, lai noņemtu matus un noņemtu jebkuru mezglu. Pēc tam uzklājiet kādu stila produktu, piemēram, fiksējošu aerosolu vai putas, lai palīdzētu noturēt frizūru.

Ja jūs gatavojat nekārtīgu bulciņu, paņemiet visus matus un pagrieziet tos brīvā mezglā. Nostipriniet to ar skavām, atstājot dažas vaļīgas šķipsnas, lai radītu mierīgāku izskatu. Ja jūs darāt sānu pinumu, sadaliet matus trīs daļās un sāciet pīt, katrai sadaļai pievienojot vairāk matu. Nostipriniet pīti ar caurspīdīgu elastību.

Zema zirgaste ķemmējiet matus un nostipriniet tos ar elastīgu vēlamajā augstumā. Lai iegūtu vairāk slīpētu izskatu, jūs varat iesaistīt matu šķipsnu ap elastīgo, lai to paslēptu.

4. solis: apdare

Pēc frizūras izveidošanas ir pienācis laiks pabeigt. Izmantojiet fiksēšanas aerosolu, lai nodrošinātu, ka frizūra ilgst visu dienu. Ja vēlaties pievienot papildu stila pieskārienu, varat izmantot matu aksesuārus, piemēram, klipus, tiāras vai šalles.

Atcerieties, ka prakse noved pie pilnības. Ja pirmo reizi nevarat lieliski izdarīt frizūru, nepadodieties. Turpiniet mēģināt un eksperimentēt ar dažādām metodēm, līdz atrodat, kas jums vislabāk der.

Ar šiem vienkāršajiem padomiem mājās varat izveidot skaistu un elegantu frizūru, neprasot uzlabotas matu prasmes. Izklaidējieties eksperimentēt ar dažādiem stiliem un izbaudiet gala rezultātu!