Kā pagatavot siksnu krūšturi

Kā pagatavot siksnu krūšturi

Ievads

Strapless krūšturis ir būtisks skaņdarbs sieviešu drēbju skapī, jo tas ļauj valkāt vairāk treknrakstā kakla izgriezumus, nerādot krūštura siksnas. Ja jums ir apnicis pirkt bez siksnas krūšturi, kas krīt, kas neder lieliski vai vienkārši vēlaties ietaupīt naudu, šis emuārs ir paredzēts jums! Šajā rakstā mēs jums iemācīsim, kā pagatavot bez siksnas krūšturi, kas nokrīt personalizētu un pielāgotu.

nepieciešamie materiāli

Pirms sākšanas ir svarīgi, lai rokā būtu šādi materiāli:

  • Audums pēc jūsu izvēles;
  • elastīgs;
  • Adata un līnija;
  • tapas;
  • šķēres;
  • krūštura izliekums (pēc izvēles);
  • krūštura slēgšana;
  • apstrādājiet regulatorus;
  • Metāla gredzeni;
  • Metāla iekavas.

soli pa solim

Tagad, kad jums jau ir visi nepieciešamie materiāli, sekojiet soli pa solim zemāk, lai pagatavotu savu siksnu krūšturi, kas nokrīt:

1. Veiciet mērījumus

Izmēra apkārtmēru zem krūtīm un krūšu apkārtmēru. Pierakstiet šos mērījumus, jo tie tiks izmantoti auduma sagriešanai.

2. Izgrieziet audumu

Balstoties uz jūsu ievērotajiem mērījumiem, sagrieziet audumu atbilstoši krūštura bez strapēm. Atcerieties atstāt šūšanas rezervi.

3. Šujiet sānus

Pievienojieties auduma malām un šujiet ar šujmašīnu vai ar rokām, atstājot augšējo daļu atvērtu, lai tas būtu piemērots izspiešanai (ja lieto).

4. Ievietojiet izspiešanos (pēc izvēles)

Ja vēlaties izspiešanas krūšturi, piestipriniet to auduma iekšpusē un nostipriniet tapas. Tad šujiet ap izspiešanos, lai to salabotu.

5. Izveidojiet rokturus

Sagrieziet divas elastīgās siksnas ar vēlamo garumu krūštura siksnām. Nostipriniet sloksņu galus metāla stīpās un šujiet, lai salabotu.

6. Nostipriniet rokturus

Siksnas novietojiet krūštura sānos un paceliet ar tapām. Tad šujiet rokturus vietā.

7. Ievietojiet slēgšanu

krūštura aizmugurē, novietojiet aizvēršanu un nostipriniet ar tapām. Šujiet slēgšanu vietā.

8. Pielāgojiet rokturus

Ja nepieciešams, pielāgojiet rokturu garumu, izmantojot roktura regulatorus. Nostipriniet rokturus regulatoros un šujiet, lai labotu.

9. Pabeigt

Pēc visu iepriekš minēto darbību veikšanas jūsu siksnas krūšturis būs gatavs! Izmēģiniet to un veiciet nepieciešamos pielāgojumus, lai nodrošinātu labu piemērotību.

Secinājums

Padarot siksnu, kas ir personalizēts, var būt lieliska iespēja tiem, kas meklē komfortu un praktiskumu. Izmantojot pareizos materiālus un sekojot soli pa solim, jūs varat izveidot unikālu un pielāgotu gabalu. Atcerieties izvēlēties kvalitatīvu audumu un rūpīgi ievērot instrukcijas. Tagad, kad jūs zināt, kā pagatavot siksnu krūšturi, ieviest savas prasmes praksē un izveidot pārsteidzošu skaņdarbu!