Kā pagatavot papīra tauriņu

Kā pagatavot papīra tauriņu

Tauriņi ir aizraujoši un skaisti radījumi, un papīra tauriņa izgatavošana var būt jautra un radoša darbība. Šajā rakstā mēs parādīsim vienkāršu soli pa solim, kā pagatavot papīra tauriņu.

nepieciešamie materiāli:

  • Krāsains papīrs
  • šķēres
  • Kola
  • Zīmulis

soli pa solim:

1. solis:

Vispirms izvēlieties krāsaina papīra lapu, lai pagatavotu savu tauriņu. Jūs varat izvēlēties dinamiskas krāsas vai pat dažādas izdrukas, lai jūsu tauriņš būtu vēl skaistāks.

2. solis:

Salieciet papīru uz pusēm, veidojot taisnstūri. Pārliecinieties, ka malas ir pareizi izlīdzinātas.

3. solis:

Ar zīmuli vienā no salocītā papīra pusēm uzzīmējiet tauriņa spārna formu. Jūs varat izveidot vienkāršu vai sarežģītāku dizainu atbilstoši jūsu izvēlei.

4. solis:

Ar šķērēm izgrieziet tauriņu spārnu dizainu. Esiet piesardzīgs, lai nesagrieztu papīra kroku, jo tas saglabās spārnus kopā.

5. solis:

Atveriet papīru, un jums būs tauriņš ar simetriskiem spārniem. Ja vēlaties, varat izrotāt spārnus ar krāsainām pildspalvām vai līmēm.

6. solis:

Lai tauriņam piešķirtu vairāk dzīvības, jūs varat sniegt spārnu informāciju. Izmantojiet citu krāsu papīru, lai sagrieztu mazus apļus vai trīsstūrus un pielīmētu tos uz spārniem.

7. solis:

Visbeidzot, salieciet papīra gabalu uz pusēm un pielīmējiet to tauriņa aizmugurē, lai izveidotu ķermeni. Jūs varat arī uzzīmēt ķermeni tieši uz spārniem, ja vēlaties.

Tagad, kad esat iemācījies pagatavot papīra tauriņu, atbrīvot savu radošumu un izgatavot vairākus tauriņus, lai izrotātu savu istabu, piešķirtu kādam īpašu vai pat izmantotu kā ballītes rotājums. Izklaidējieties!