Kā izgatavot koku maketam ar kokvilnu

Kā izgatavot modeli maketam ar kokvilnu

Ja jūs meklējat vieglu un ekonomisku veidu, kā izgatavot koku modelim, kokvilna var būt ideāls risinājums. Izmantojot dažus vienkāršus materiālus un nelielu radošumu, jūs varat izveidot reālistiskus kokus, kas ienesīs jūsu projekta dzīvi. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā izgatavot kokus modelim ar kokvilnu.

nepieciešamie materiāli:

  • Kokvilna
  • Balta līme
  • Bārbekjū nūjas
  • Zaļā tinte
  • kartons
  • šķēres

soli pa solim:

1. Materiālu sagatavošana

Pirms sākšanas, pārliecinieties, vai jums ir visi nepieciešamie materiāli. Kokvilna būs jūsu koka pamatne, grila nūjas būs stumbrs un galvenā konstrukcija, zaļā krāsa tiks izmantota kokvilnas krāsošanai, un kartons būs koka pamatne.

2. Stumbra veidošana

Paņemiet bārbekjū nūju un nogrieziet to līdz vēlamajam izmēram uz koka stumbra. Pēc tam pielīmējiet to uz kartona, atstājot pietiekami daudz vietas koka kausam.

3. Kausa

izveidošana
Spēlējiet kokvilnu mazos gabaliņos un pielīmējiet tos ap grila nūjas augšdaļu, veidojot koku pieliekamais. Pārliecinieties, lai pilnībā pārklātu zobu bakstāmais, lai tas nebūtu redzams.

4. Koka gleznošana

Ar zaļu krāsu krāsojiet kokvilnu, lai kokam piešķirtu reālistiskāku izskatu. Lai radītu dabiskāku efektu, varat izmantot dažādas zaļās nokrāsas.

5. Papildu informācija

Ja vēlaties, varat pievienot savam kokam papildu detaļu, piemēram, mazus zarus vai lapas, kas izgatavotas no zaļā papīra. Izmantojiet savu radošumu, lai koks būtu vēl skaistāks.

Secinājums

Koku modeļa izgatavošana ar kokvilnu ir vienkāršs un ekonomisks veids, kā pievienot reālismu savam projektam. Izmantojot pareizos materiālus un nelielu pacietību, jūs varat radīt pārsteidzošus kokus, kas iespaidos visus. Izpildiet šī raksta soli pa solim un izklaidējieties, izveidojot modelim savus kokus.