Kā izlikties noģībt

Kā izlikties vāji

Vai esat kādreiz domājis, kā būtu izlikties par vāju? Varbūt par lugu, joku vai pat kādu nobiedēt. Šajā emuārā mēs izpētīsim dažus padomus un paņēmienus, kā pārliecinoši ģībt.

1. Iepazīstiet zīmes

Pirms sākat ģībt, ir svarīgi zināt pazīmes, kuras cilvēki parasti atrodas, kad viņi gatavojas iziet. Dažas no šīm zīmēm ietver:

  • Reibonis
  • Apģērba redze
  • Auksti sviedri
  • Palielitāte
  • Ātra un virspusēja elpošana

Šie ir tikai daži piemēri, bet katrs cilvēks var uzrādīt dažādus signālus.

2. Sagatavojiet vidi

Lai padarītu inscenāriju reālistiskāku, ir svarīgi sagatavot vidi. Pārliecinieties, ka apkārt ir pietiekami daudz vietas, lai nokristu, nekaitējot sev. Noņemiet objektus, kas var izraisīt negadījumus, un izvēlieties drošu vietu, kur veikt.

3. Praktizējiet kritienu

Pirms ģīboņa ģīboņa ir svarīgi praktizēt kritienu, lai tas šķiet dabiski. Centieties gludi nokrist un kontrolēt, cieši izvairoties no priekšmetu vai grīdas pukstēšanas. Atcerieties atslābināt savu ķermeni rudens laikā, lai radītu iespaidu, ka jūs patiešām esat pagājis.

4. Palieciet nekustamajam īpašumam

Pēc krišanas ir svarīgi dažas sekundes palikt nekustīgi, lai radītu iespaidu, ka esat bezsamaņā. Aizveriet acis un izvairieties no pēkšņu kustību veikšanas. Atcerieties kontrolēt elpu tā, lai tā izskatās lēnāka un virspusēja.

5. Atmodas no ģīboņa

Lai pamostos no ģīboņa, jūs varat lēnām atvērt acis un sākt lēnām kustēties. Veiciet maigas kustības un parādiet apjukumu, kad pamostaties. Tas palīdzēs pārliecināt cilvēkus, ka jūs patiešām esat izgājis.

Atcerieties, ka izlikšanās par ģīboni ir tikai iestudējums un tas jādara atbildīgi. Izvairieties no biedēt vai nodarīt kaitējumu citiem cilvēkiem. Izklaidējieties, bet vienmēr ar cieņu un rūpēm.

Es ceru, ka šie padomi ir bijuši noderīgi, lai jūs uzzinātu, kā pārliecinoši izlikties par ģīboni. Tagad vienkārši praktizējiet un pārsteigiet savus draugus!