Kā formatēt LG K22

Kā formatēt LG K22

Ja jūs saskaraties ar problēmām ar savu LG K22 un jums tas jāformatē, šis solis pa solim palīdzēs jums pareizi veikt šo procesu. Formatēšana var būt noderīga, lai atrisinātu avārijas, lēnumu vai pat pilnībā tīrīt ierīci pirms pārdošanas vai nodošanas kādam citam.

Pirms sākat

Pirms formatēšanas procesa uzsākšanas ir svarīgi dublēt visus svarīgos datus, piemēram, fotoattēlus, videoklipus, kontaktus un dokumentus. Formatēšana izdzēsīs visus datus no jūsu ierīces, tāpēc ir svarīgi nodrošināt, ka jums ir drošības kopija.

1. solis: piekļūstiet iestatījumiem

Lai sāktu, atbloķējiet savu LG K22 un dodieties uz sākuma ekrānu. Bīdiet pirkstu līdz ekrānam, lai atvērtu paziņojuma paneli, un pieskarieties pārnesuma ikonai, lai piekļūtu iestatījumiem.

2. darbība: atrodiet rezerves un atjaunošanas iespējas

Iestatījumos velciet ekrānu uz leju un atrodiet opciju “sistēma”. Pieskarieties šai opcijai un pēc tam meklējiet “dublējumu un atjaunošanu”.

3. solis: veiciet formatēšanu

Dublēšanas un atjaunošanas opcijās jūs atradīsit opciju “Atjaunot rūpnīcas standartus” vai “atiestatīt ierīci”. Pieskarieties šai opcijai un izpildiet ekrāna instrukcijas, lai apstiprinātu LG K22 formatēšanu.

Atcerieties: formatēšana izdzēsīs visus datus no jūsu ierīces, tāpēc pārliecinieties, vai jums ir viss svarīgais dublējums.

Datu atjaunošana

Pēc formatēšanas jūsu LG K22 tiks restartēts un būs tā, it kā jūs būtu tikko pametis rūpnīcu. Tagad jūs varat konfigurēt savu ierīci vēlreiz, ievadot savu Google kontu, atjaunojot datu dublējumu un pielāgojot iestatījumus atbilstoši jūsu vēlmēm.

Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata ir bijusi noderīga, lai jūs formatētu savu LG K22. Ja procesa laikā jums ir kādi jautājumi vai saskaras ar problēmu, nevilcinieties meklēt palīdzību no specializētiem forumiem vai sazināties ar LG tehnisko atbalstu.

  • Atbloķējiet LG K22
  • Piekļūstiet iestatījumiem
  • Atrodiet rezerves un atjaunošanas iespējas
  • Veiciet formatēšanu
  • Atjaunot datus

  • solis
    apraksts

    Avots: lg brasil

    1 atbloķēt LG K22
    2 Piekļūstiet iestatījumiem
    3 Atrodiet rezerves un atjaunošanas iespējas
    4 Veiciet formatēšanu
    5 atjaunot datus