Kā identificēt PCR ir tas, kā turpināt

Kā identificēt PCR un kā rīkoties

Cardiorespiratore apcietināšana (PCR) ir ārkārtas medicīniskā palīdzība, kas notiek, kad sirds pārstāj pēkšņi pukstēt. Tā ir nopietna situācija, kas prasa tūlītēju aprūpi, lai palielinātu skartās personas izdzīvošanas iespējas. Šajā rakstā mēs apspriedīsim, kā identificēt PCR un kā turpināt šo situāciju.

Kā identificēt PCR

PCR identificēšana var būt izaicinoša, jo simptomi dažādiem cilvēkiem var atšķirties. Tomēr ir dažas izplatītas pazīmes, kas var norādīt uz PCR:

  • Atbildes trūkums: persona nereaģē uz verbāliem vai fiziskiem stimuliem.
  • Elpošanas trūkums: Viens neelpo vai elpo neparasti.
  • nav pulsa: Jūs nevarat sajust cilvēka pulsu.

Ja jums ir aizdomas par PCR, ir svarīgi ātri rīkoties, lai palielinātu skartās personas izdzīvošanas iespējas.

Kā rīkoties PCR

gadījumā

PCR gadījumā ir svarīgi veikt šādas darbības:

  • Zvana palīdzība: nekavējoties zvaniet uz neatliekamās palīdzības dienestu vai lūdziet to darīt tuvu.
  • Start CPR: RCP (kardiopulmonālā reanimācija) ir paņēmiens, kas sastāv no krūšu kurvja kompresijas un mutes elpas. Ja jūs zināt par CPR, sāciet nekavējoties. Pretējā gadījumā ievērojiet norādījumus par telefona ārkārtas situāciju.
  • Izmantojiet defibrilatoru: Ja ir tuvējais ārējais automātiskais defibrilators (DAE), izpildiet instrukcijas, lai to izmantotu. DAE var palīdzēt atjaunot normālu sirdsdarbības ātrumu.
  • Turpiniet RCP, līdz palīdzības ienākšana: turpiniet veikt krūšu kurvja kompresijas un mutes elpu līdz profesionālai palīdzībai.
  • Atcerieties, ka ātri rīkoties ir būtiska, lai palielinātu PCR skartās personas izdzīvošanas iespējas. RCP un defibrilatora izmantošana var mainīt dzīvību un nāvi.

    Secinājums

    PCR ir nopietna ārkārtas medicīniskā palīdzība, kurai nepieciešama tūlītēja aprūpe. Nosakiet PCR pazīmes un zināt, kā turpināt šo situāciju, var glābt dzīvības. Atcerieties piezvanīt palīdzībai, sākt RCP un, ja pieejams, izmantojiet defibrilatoru. Turpiniet veikt RCP līdz profesionālās palīdzības ierašanās brīdim. Ātra darbība var atšķirt dzīvību un nāvi.