Kā uzstādīt pagrieziena durvis

Kā uzstādīt pagrieziena durvis

Pivoting durvis ir moderna un eleganta iespēja tiem, kas vēlas dot īpašu pieskārienu savas mājas ieejai. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā uzstādīt šarnīra durvis un padarīt jūsu vidi vēl sarežģītāku.

nepieciešamie materiāli

  • Durvju pagriešana
  • Instalācijas rīki (urbis, skrūvgriezis, līmenis, tapeed)
  • Skrūves un bukses
  • Skrūvgriezis
  • Masa par koksni
  • Smilšpapīrs
  • Krāsas vai lakas

soli pa solim

1. Sagatavošana

Pirmais solis ir sagatavot, kur tiks uzstādītas pagrieziena durvis. Pārliecinieties, vai Go ir līdzenums un tīrs, noņemot visus atlikumus, kas var izjaukt instalāciju.

2. Mērījums

Izmēriet spraugu, kurā durvis tiks uzstādītas ar lenti. Pierakstiet mērījumus, lai pārliecinātos, ka šarnīra durvis ir pareizais izmērs.

3. Durvju montāža

Uzstādiet pagrieziena durvis atbilstoši ražotāja norādījumiem. Noteikti rīkojieties pareizi, lai nodrošinātu drošu un efektīvu uzstādīšanu.

4. Durvju fiksācija

Ar kāda cita palīdzību novietojiet pagrieziena durvis laidumā un pārliecinieties, ka tās ir līdzenas. Izmantojiet līmeni, lai veiktu nepieciešamos pielāgojumus.

Pēc tam izveidojiet atzīmes punktos, kur skrūves tiks fiksētas. Izmantojiet urbi, lai izveidotu caurumus un ievietotu bukses.

Piestipriniet pagrieziena durvis ar skrūvēm, nodrošinot, ka tās ir stingras.

5. Apdare

Pēc durvju nostiprināšanas izveidojiet nepieciešamo apdari. Izmantojiet koksnes masu, lai aizpildītu visas kļūmes un slīpētu virsmu, lai tā būtu gluda.

Visbeidzot, uzklājiet krāsas vai lakas atbilstoši jūsu izvēlei, nodrošinot aizsardzību un vēlamo izskatu.

Galīgie apsvērumi

Pivoting durvju uzstādīšana var šķist sarežģīta, taču pareizi veicot darbības un pareizo materiālu izmantošanu, procesu ir iespējams droši un efektīvi veikt.

Atcerieties vienmēr ievērot ražotāja norādījumus un, ja nepieciešams, meklējiet specializēta profesionāļa palīdzību.

Tagad, kad jūs zināt, kā uzstādīt šarnīra durvis, izmantojiet iespēju pagriezt ieeju savās mājās un padarīt tās vēl skaistāku un modernāku.