Kā uzstādīt tualeti ar savienotu kasti

Kā uzstādīt tualeti ar savienotu kasti

Ja jūs domājat reformēt savu vannas istabu vai vienkārši aizstāt veco tualeti, lieliska iespēja ir tualete ar savienotu kasti. Papildus tam, ka tas ir modernāks un estētiski patīkamāks, tas ir arī ekonomiskāks un ilgtspējīgāks.

soli pa solim tualetes uzstādīšanai ar savienotu kasti

Pirms sākat uzstādīt, ir svarīgi, lai cita starpā būtu visi nepieciešamie instrumenti, piemēram, skrūvgriezis, angļu atslēga, knaibles, lente, vītņoti. Pārliecinieties arī, ka uzmanīgi izlasiet tualetes ražotāja instrukcijas.

1. solis: izslēdziet ūdens rekordu

Pirmais solis ir izslēgt ūdens rekordu, kas piegādā tualeti. Parasti tas atrodas uz sienas pie vāzes. Pagrieziet vārstu pretēji pulksteņrādītāja virzienam, lai to aizvērtu, un pārtrauciet ūdens plūsmu.

2. solis: iztukšojiet pievienoto lodziņu

Pēc ūdens ieraksta izslēgšanas ir nepieciešams iztukšot savienoto kasti. Lai to izdarītu, izraisiet izlādi, līdz viss ūdens ir novadīts. Ja nepieciešams, izmantojiet sūkli vai audumu, lai noņemtu atlikušo ūdeni.

3. solis: atvienojiet piegādes šļūteni

Ar angļu atslēgas palīdzību atvienojiet piegādes šļūteni, kas savieno kasti, kas savienota ar ūdens ierakstu. Lai izvairītos no ūdens noplūdes, noteikti ir spainis vai audums.

4. solis: noņemiet veco tualeti

Tagad ir pienācis laiks noņemt veco tualeti. Sāciet, nometot skrūves, kas piestiprina vāzi uz grīdas. Tam izmantojiet skrūvgriezi vai angļu atslēgu. Pēc tam uzmanīgi noņemiet tualeti, paceļot to pie pamatnes.

5. solis: notīriet uzstādīšanas laukumu

Pēc vecās tualetes noņemšanas ir svarīgi labi notīrīt uzstādīšanas zonu. Noņemiet visu vasku vai netīrumus, kas var būt uz grīdas vai atloka.

6. solis: uzstādiet jauno tualeti

Tagad ir pienācis laiks uzstādīt jauno tualeti ar pievienotu kasti. Novietojiet to virs atloka, izlīdzinot vāzes caurumus ar atloka skrūvēm. Nospiediet to stingri, lai blīvēšanas vasks būtu pareizs blīvējums.

7. solis: salabojiet tualeti uz grīdas

Ar tualeti, kas novietota pareizi, salieciet to uz grīdas, izmantojot ražotāja piedāvātās skrūves. Rūpīgi pievelciet tos, lai izvairītos no vāzes bojājumiem.

8. solis: pievienojiet piegādes šļūteni

Ar pareizi fiksētu tualeti ir pienācis laiks savienot piegādes šļūteni. Vītne ir šļūtene ūdens ierakstā un labi pievelciet, lai izvairītos no noplūdes.

9. solis: ieslēdziet ūdens rekordu

Pēc piegādes šļūtenes pievienošanas atkal pagrieziet ūdens ierakstu, pagriežot vārstu pulksteņrādītāja virzienā. Pārliecinieties, ka nav noplūdes, un pievienotā lodziņš ir pareizi.

10. solis: testa operācija

Visbeidzot, pārbaudiet tualetes darbību, izraisot izlādi. Pārliecinieties, ka ūdens tiek izlaists pareizi, un, ja nav noplūdes.

Tagad, kad jūs zināt, kā uzstādīt tualeti ar piestiprinātu kasti, izmantojiet iespēju padarīt jūsu vannas istabu modernāku un funkcionālāku. Vienmēr atcerieties ievērot ražotāja norādījumus un, ja nepieciešams, paļaujieties uz specializēta profesionāļa palīdzību.