Kā savienot iPhone mēbeļu datus

Kā savienot iPhone mobilos datus

Mobilie dati ir svarīgi, lai mēs varētu piekļūt internetam mūsu iPhone, kad mēs neesam savienoti ar Wi-Fi tīklu. Šajā rakstā mēs soli pa solim parādīsim, kā savienot mobilos datus no iPhone un izveidot lielākā daļa mobilā interneta savienojuma.

1. solis: piekļūstiet iestatījumiem

Lai savienotu iPhone mobilos datus, vispirms jāpiekļūst ierīces iestatījumiem. Lai to izdarītu, vienkārši slieciet pirkstu no apakšas uz augšu uz sākuma ekrānu, lai atvērtu vadības paneli un pieskartos pārnesuma ikonai.

2. solis: atrodiet opciju “mobilie dati”

Iestatījumos ritiniet uz leju, līdz atrodat opciju “mobilie dati”. Šī opcija var atšķirties atkarībā no izmantotās iOS versijas, bet parasti tā atrodas sadaļā “mobilais” vai “mobilais”.

3. solis: aktivizēt mobilos datus

Tagad, kad esat atradis opciju “mobilie dati”, vienkārši pieskarieties slēdzim uz sāniem, lai tos aktivizētu. Kad slēdzis atrodas zaļā stāvoklī, tas nozīmē, ka mobilie dati ir savienoti un savā iPhone varat izmantot mobilo internetu.

4. solis: pielāgojiet mobilo datu iestatījumus

Papildus mobilo datu ieslēgšanai jūs varat arī pielāgot dažus ar šo savienojumu saistītos iestatījumus. Piemēram, jūs varat definēt, kuras lietojumprogrammas varat izmantot mobilos datus un kuras būtu jāaprobežojas ar Wi-Fi izmantošanu. Lai to izdarītu, vienkārši dodieties atpakaļ uz iestatījumu ekrānu un atlasiet opciju “Mobilie dati”.

Secinājums

Pagrieziet iPhone mobilos datus ir vienkāršs un ātrs process. Izmantojot šos iestatījumus, jūs varat maksimāli izmantot mobilā interneta savienojumu ar ierīci. Atcerieties uzraudzīt datu patēriņu, lai izvairītos no pārsteigumiem tālruņa plāna rēķinā.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Līdz nākamajai reizei!